OHOJ, JOBB I SIKTET!

Har du drömt om ett jobb till sjöss? Eller att få jobba för ett framgångsrikt rederi? Nu har du chansen, ansök senast den 5.2 skicka även in din CV + bild.

Du kan även själv personligen komma in med din ansökan + CV den 14.2. Vår rekryteringspersonal har öppet hus i Vasaterminalen kl. 10-17 och svarar på frågor angående arbetsuppgifterna.

Är du den vi söker?

 • Terminaltjänstemän
 • Kockar
 • Kallskänkor
 • Servitörer
 • Bartender
 • Butiksbiträden
 • Lagerbiträden
 • Infobiträden
 • Hyttstädare

Lediga jobb

NLC Ferry Ab Oy, med marknadsföringsnamnet Wasaline, är ett rederi som sköter den dagliga trafiken mellan städerna Vasa och Umeå med M/S Wasa Express. Verksamheten inleddes i början av 2013. Wasaline sköter såväl gods-, kryssnings- som konferenstrafik. På färjan finns moderna konferensutrymmen, A la Carte restaurang, café, skärgårdsbord, bar och butik. Hytter finns också till förfogande.

Resan tar 4, 5 timmar. Tilläggsinformation: wasaline.com

25.1.2017 Konferens – och kryssningsvärdinna/värd

NLC Ferry Ab Oy, med marknadsföringsnamnet Wasaline, är ett rederi som sköter den dagliga trafiken mellan städerna Vasa och Umeå med M/S Wasa Express. Verksamheten inleddes i början av 2013. Wasaline sköter såväl gods-, kryssnings- som konferenstrafik. På färjan finns moderna konferensutrymmen, A la Carte restaurang, café, skärgårdsbord, bar och butik. Hytter finns också till förfogande.

Resan tar 4,5 timmar. Tilläggsinformation: wasaline.com

Wasaline söker en Konferens – och kryssningsvärdinna/värd till vårt glada gäng. Arbetsförhållandet är ordinarie.

Vi söker dig som är positiv, serviceinriktad och som har lätt för att ta egna initiativ och gärna är med och utvecklar servicen ombord. Vi förutsätter utmärkta språkkunskaper i svenska och finska samt goda kunskaper i engelska. Du är påhittig och tycker om att underhålla passagerare i alla åldrar.

Till dina arbetsuppgifter hör att:

 • Sköta om konferenser och fakturering
 • Planering och utförande av kryssningsprogram
 • Hjälper till på andra avdelningar vid behov

Du har: ISPS Security Awareness-intyg, sjömansläkarintyg samt hygien- och alkopass.

För mera information kontakta:

Intendenterna Markus Backlund/Bjarne Birn

+358405129691

Skicka din ansökan per mejl till adressen intendent@wasaline.com

17.1.2017 Maskinmästare

NLC Ferry Ab Oy söker till passagerarfartyget m/s Wasa Express en 1-maskinmästare som vid behov kan vikariera maskinchef. Av den sökande förutsätter vi ansvarsfull attityd till arbetsuppgifter.

Språk krav: Goda kunskaper i finska (arbetsspråk ombord) och svenska. Behörighetskrav:
– Övermaskinmästare (STCW2010 III/2)
– Grundläggande säkerhetsutbildning (Reg. VI/1) <5år
– Brandbekämpningsutbildning för befäl (Reg. VI/3) <5år
– Utbildning i krishantering och mänskligt beteende (Crisis Management STCW A-V/2.3)
– ISPS (Reg. VI/6.4)
– Ikraftvarande sjömansläkarintyg.

Som meriter räknas:
– Specialbehörighet att handha räddningsfarkoster och beredskapsbåtar (regel VI/2.1)
– Tidigare erfarenhet som befäl ombord på passagerarfartyg.

Ansökningar och CV skickas före 28.2.2017 till adressen: jonas.teir@wasaline.com

28.11.2016 Terminaltjänsteman i Umeå

Är du den energiska terminaltjänstemannen vi söker? 

Som terminaltjänsteman jobbar du i telefonbokningen, checkar in passagerare och fordon, förtöjer och städar fartyget under hanliggetiden i Holmsund samt sköter övriga uppgifter i terminalen. Du fungerar även som stöd till försäljningen. Arbetet är deltidsarbete på timbasis, vilket innebär jobb tidiga morgnar, mitt på dagen, sena kvällar samt helger. För dig som är ambitiös finns det goda möjligheter att påverka mängden arbetstimmar per vecka. Vi förutsätter att Du har goda språkkunskaper i svenska, finska och engelska. Andra språk ses som en merit. Du är utåtriktad, samarbetsvillig, energisk och serviceinriktad. Du är flexibel och kommer bra överens med människor i olika åldersgrupper.

Fyll i ansökan på vår hemsida samt bifoga din CV. Operativa chefen  Fredrik Moliis svarar på tilläggsfrågor fredrik.moliis@wasaline.com

3.10.2016: Terminaltjänsteman

Är du den energiska terminaltjänstemannen vi söker? 

Som terminaltjänsteman jobbar du i telefonbokningen, checkar in passagerare och fordon, samt sköter övriga uppgifter i terminalen. Du fungerar även som stöd till försäljningen. Arbetet är deltidsarbete på timbasis, vilket innebär jobb tidiga morgnar, mitt på dagen, sena kvällar samt helger. För dig som är ambitiös finns det goda möjligheter att påverka mängden arbetstimmar per vecka. Vi förutsätter att Du har goda språkkunskaper i svenska, finska och engelska. Andra språk ses som en merit. Du är utåtriktad, samarbetsvillig, energisk och serviceinriktad. Du är flexibel och kommer bra överens med människor i olika åldersgrupper.

Fyll i ansökan på vår hemsida samt bifoga din CV. Terminalförman Maria Nyström svarar på tilläggsfrågor maria.nystrom@wasaline.com.