Sök resa
klicka för att öppna kalender
Bilpaket, personbil + max 2 vuxna och min 1 barn, max 3 barn.
Möjlighet att göra en dagskryssning till Vasa finns måndag till onsdag och söndag.
Torsdag – lördag hinner du till Umeå för shopping på en dagskryssning. Onsdagar och söndagar kan du åka på en kryssning där färjan endast vänder i Umeå.

Dagskryssningar till Umeå

Åk på dagskryssning till Umeå. Torsdag – lördag hinner du till Umeå för shopping eller för att upptäcka stadens rika kulturliv. Onsdagar och söndagar kan du åka på en kryssning där färjan endast vänder i Umeå.

Dagskryssningar till Vasa

Möjlighet att göra en dagskryssning till Vasa finns nu måndag till onsdag och söndag. Passa på och upptäck Vasa och stadens shoppingliv.

Resa med hotell i Sverige

Vill du uppleva mera av Umeå än vad du hinner med på en vanlig kryssning. Då kan du nu boka ett av våra förmånliga hotellpaket.

Resa med hotell i Finland

Vill du uppleva mera av Vasa än vad du hinner med på en vanlig dagskryssning, då kan du nu boka ett av våra förmånliga hotellpaket.

Grupp och konferens

Perfekta konferenser, teamdagar eller möten ordnas i ett utrustat mötesutrymme ombord på Wasa Express.

Vi erbjuder er färdiga mötespaket som inkluderar båtbiljett, mat och kaffeservering, eller så skräddarsyr vi paket enligt ert önskemål. Kryssningsvärdinnan står till er tjänst under hela resan.

wasaSki

Vi kan erbjuda Er ett varierat utbud av förmånliga skidpaket på olika typer av skidanläggningar och hotell. Kolla runt bland våra paket och ni kommer att upptäcka att vi har alternativen för alla, oberoende om ni är extremskidåkaren som letar efter de häftigaste backarna eller om ni är nybörjarna som bara vill lära er att ta de första staplande stavtagen ner i backen tillsammans med familjen.