Butiken

Wasa Express

Välkommen att göra inköp i vår butik!

Butiken finns i aktern på däck 7. Hos oss hittar du allt från parfymer, smycken, Sagaform och Kostaboda produkter till alkohol, ostar, godis och leksaker.

Maj-Britt Martin från Söderfjärden i Sundom är på väg hem. Bakom sej har hon hundratals kilometer och en underbar semester i Norge. Maj-Britt reser med Wasaline ett par gånger om året. ”Jag tycker väldigt mycket om butiken. Den är luftig och det finns ett bra urval ”, säger Maj-Britt leende och visar upp sina inköp. Hon hittade en hel del souvenirer att ta med sig hem

Per-Erik Olsson och Lisbeth Hagroos-Olsson från Umeå är på väg till Vasa för att besöka släktingar. De reser mellan Vasa och Umeå två till tre gånger om året.

Det glada paret är nöjd med butiken. ”Vi är stora vänner av vin och det var härligt att notera att urvalet omfattar viner som Systembolaget eller Alko inte har i sitt utbud.” Wasaline får annars också beröm av dem: ”Det är alltid trevligt att komma hit. Här kan man äta och dricka gott, shoppa och njuta av bra musik i baren. Här är allt du behöver för en lyckad kryssning. ”

Aurora Botnia

Vår välutrustade shop ligger på däck 7. Vi erbjuder drycker, parfymprodukter, godis, tobaksprodukter, accessoarer, leksaker, lokala specialiteter och mycket mer. Vi är speciellt kända för våra förmånliga kosmetik- och parfymprodukter, så håll ett öga på våra erbjudanden. Och glöm inte dem där hemma som inte fick hänga med!