Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Konferensen ombord är tillbaka!

Kasta loss, glöm rutinerna, nätverka effektivt och koppla av – ute till havs.

Aurora Botnia är äntligen här och nu kan ni uppleva en uppfriskande dag till havs, njuta av vågornas brus och den friska havsluften.

Aurora Botnia erbjuder en unik och inspirerande miljö och bästa möjliga service. Ombord den nya färjan erbjuder vi våra konferensgäster allt som behövs och snäppet extra för att garantera lyckade sammankomster. Ni har tillgång till moderna utrymmen och den senaste tekniken, med havsutsikt givetvis. Dessutom kan ni låta er väl smaka av god mat och förfriskningar.

Välkommen till den nya eran för Kvarkentrafiken! Välj det paket som passar er bäst och boka er resa nu. Vi erbjuder den rätta atmosfären oavsett om det är en konferensdag, ett teammöte, en kick-off eller en rekreationsdag.

Nu kan du boka ditt konferenspaket enkelt och smidigt direkt på vår hemsida. Bekanta dig med våra konferenspaket och gör din bokning direkt så får du dessutom 5% rabatt på hela grundpaketet. Läs mer och boka våra konferenspaket här. Vid bokning av en grupp online på 11-30 personer får du en rabatt på 5%, boka här.

Under de rådande omständigheterna fäster vi extra uppmärksamhet vid säkerhet och hygien. Konferensdagen kräver heller ingen ilandstigning.

Söker ni nya idéer för ert evenemang? Vårt team hjälper er planera lyckade tillställningar ombord. Ta kontakt!

Konferenspaket

Boka din konferens direkt på vår hemsida, få 5% rabatt på hela paketet. Läs mer här.

Gruppresor

Vid bokning av en grupp online på 11-30 personer får du en rabatt på 5%.