Bra att veta

Konferensavdelningen består av bar, 6 olika stora mötesrum med den senaste konferenstekniken och business lounge.

Alla 6 mötesrum finns i aktern på däck 8. Rummena har flyttbara väggar vilket möjliggör att vi kan erbjuda grupper av olika storlek lämpliga mötesrum. Mötesrummen är döpta efter fartyg som tidigare trafikerat över Kvarken: Fenno, Polar, Wasa, Norrland, Korsholm och Botnia. Konferensavdelningen rymmer upp till 200 personer.

Varje rum är utrustat med videokanon eller TV-skärm, Wi-Fi, högtalare, block och pennor. Det finns även tillgång till blädderblock och trådlösa mikrofoner vid behov.

Konferensbaren är öppen vid behov och kryssningsvärdinnan står till er tjänst under hela resan.

Östersjöns bästa uppkoppling. Från att tidigare haft en datatillförsel som motsvarar en liten sandig skogsstig kan vi nu alltså erbjuda en uppkoppling som motsvarar en ny asfalterad motorväg. Det nya systemet levereras av AecorLink och möjliggör användning av sociala medier och streaming-tjänster utan störningar under hela resan. Konferensgäster erbjuds gratis Wi-Fi under hela resan.

I Business Loungen finns 16 platser för passagerare som vill sitta och arbeta i lugn och ro. Passagerare i Business Loungen bjuds på gratis kaffe och kex hela resan samt Östersjöns bästa Wi-Fi och utöver det finns även något salt eller sött att få från konferensavdelningens bar.

Lättare rätter som exempelvis smörgåsar, pajer och sallader fås till konferensavdelningen. Annars sker all servering av mat på däck 7 och konferensgäster kan välja mellan någon av våra tre restauranger: Skärgårdsbordet (buffet), á la carte-restaurangen eller cafeterian. För grupper (10 personer eller fler) kan erbjuds även Kaptensfrukost som serveras i skärgårdsbords-restaurangen.

Torsdag till lördag har vi liveunderhållning i baren på däck 8. Vi ser till att överfarten över Kvarken blir en upplevelse på alla plan, såväl i restaurangerna och butiken som i baren. Leta fram dina favoritartister i kryssningsprogrammet här.

Butiken finns i aktern på däck 7 och där hittas allt från parfymer, smycken, Sagaform och Kostaboda produkter till alkohol, ostar, godis och leksaker.

Det går anslutningsbussar vid varje avgång från terminalen både i Vasa och Umeå. Bokning och mer information om dessa finns här för Vasa och här för Umeå.

(Tisdag)

08:00 Samling i terminalen
09:00 Färjan avgår, morgonkaffe i mötesutrymmet, mötet börjar
11:00 Lunch i restaurangen
14:30 (finsk tid) M/S Wasa Express anländer till Vasa

Program i Vasa / mötet fortsätter

20:00 Färjan avgår från Vasa
Middag i restaurangen
21:00 Umgänge i baren, shopping i butiken
23:30 (svensk tid) ankomst till Umeå

(Torsdag-Lördag)

08:00 Samling i terminalen
09:00 Färjan avgår, morgonkaffe i mötesutrymmet, mötet börjar
11:00 Lunch i restaurangen
12:30 (svensk tid) M/S Wasa Express anländer till Umeå

Program i Umeå / mötet fortsätter

18:00 Färjan avgår från Umeå
Middag i restaurangen
21:00 Umgänge i baren, shopping i butiken
23:30 (Finsk tid) ankomst till Vasa

Läs mer om våra rese- och avbokningsvillkor för konferens- och gruppresor här.