Boka din resa till svenska fjällen med Wasaline!

Wasaline har avtal med ett flertal hotell vid flera svenska skidorter och kan därmed erbjuda Er ett varierat utbud av förmånliga skidpaket på olika typer av skidanläggningar och hotell. Kolla runt bland våra paket och ni kommer att upptäcka att vi har alternativen för alla, oberoende om ni är extremskidåkaren som letar efter de häftigaste backarna eller om ni är nybörjarna som bara vill lära er att ta de första staplande stavtagen ner i backen tillsammans med familjen.

Våra prisexempel på alla våra wasaSki paket gäller för 2 vuxna, resa T/R med oss på Wasaline inklusive en personbil och övernattning på valt hotell 2 nätter för att ni enkelt skall kunna bilda er en uppfattning om det mest prisvärda alternativet för just era behov. Hotellfrukost ingår självklart i alla paket som vi har men observera att i vissa paket ingår även entré till hotellets Spa alternativt middagar.

Surfa nu runt och hitta just ditt favoritpaket. Boka bekvämt direkt On-line eller kontakta vår telefonbokning om du har frågor och funderingar på: +358 207 716 810 (Finland) eller +46 90 185 200 (Sverige)

Åre

Åre by andas storstad i miniatyr. Den äventyrlige får sitt lystmäte med oändliga topptursmöjligheter och utmanande offpist bara ett stenkast från pisterna. För den som söker lugnet finns mil efter mil med turleder, kilometerlånga böljande pister och ombonade backrestauranger som passar perfekt för en långlunch.

Besöker du Åre under vinterns mörka månader kan du njuta av kvällsåkning med belysning i världscupklass och med lite tur ett magiskt norrsken som bonus.  

Åre

/
läs mer »

Hemavan Tärnaby

Skidorten som erbjuder skidåkning på riktiga fjäll

Hemavan Tärnaby är norra Sveriges största skidort och erbjuder enastående skidåkning i fantastisk fjällmiljö. Hemavan och Tärnaby är två orter i Lappland som bjuder på skidåkning för alla nivåer. Mellan Hemavan och Tärnaby är det 18 kilometer och man tar sig enklast med egen bil eller taxi. Hemavans skidområde har totalt 10 liftar, 27 nedfarter, 2 snowparks och en Skicross-Arena. I Hemavan finns även friåkningsparadiset Kobåset som av många anses som Sveriges bästa friåkningsområde.

I Tärnaby finns 4 liftar och 15 nedfarter däribland kändisarna Ingemarbacken, Ringbranten och Anjabacken. Vill du få mer tips om vad som finns att göra i Hemavan Tärnaby läs gärna Magasinhemavantarnaby.se på webben!

Tärnaby Fjällhotell

fr. 434€

Borgafjäll

Borgafjäll ligger i Södra Lapplands fjällvärld och omges av en storslagen fjällnatur, mäktiga bergsmassiv och mitt i samiska kulturområden. Det högsta fjället ‘Jen-Jen’ är 1.477 m ö.h. (50 meter högre än Åreskutan) och det finns många fjälltoppar att bestiga. Vägen slutar i Borgafjäll, det är därför ingen genomfartstrafik som stör. Där vägen tar slut tar vildmarken vid, du får därför en äkta känsla av vildmark. Det är du, naturen och vädrets makter. Under barmarkssäsongen blir du även påmind om vems domäner du hamnat i – du vandrar i renarnas land och tillsammans med dem uppe på de underbara fjällvidderna.

I Borgafjäll har du nära till allt; vandringslederna, kantarellerna, backarna, skidspåren, skoterlederna, avkoppling, ja det mesta naturen kan erbjuda. En styrka som Borgafjäll har är att äventyret är nära och varierande. Många väljer exempelvis att åka skidor några dagar och kombinera det med skoter en dag.

Saxnäs

Fiska, bada, paddla kajak, cykla och vandra i Marsfjällen på sommaren. Till hösten väntar jakt, hjortron, bär och kantareller på dig. Saxnäs är snösäkert och vintern domineras av längdskidåkning, skoter, isfiske och toppturer med snövessla. Välkommen till klassisk rekreation i fjällen med moderna aktiviteter och bekvämligheter.

Vi hjälper dig gärna med förslag på aktiviteter och utflyktsmål.