CLARION COLLECTION HOTEL UMAN

Ligger i centrala Umeå precis brevid Umeälven och nära till stadens gallerior och butiker.

Alla vet att en god måltid är bästa sättet att avsluta en intensiv dag. Vi bjuder på en måltid bestående av soppa, sallad och huvudrätt, allt inkluderat i priset. Börja dagen med vår frukostbuffé med mängder av ekologiska alternativ, ägg, flingor och frukt. På eftermiddagen bjuder vi på gratis bakverk, tårtor och varma drycker.

Slå dig ner i en av våra salonger, till exempel i vårt träpanelade läsrum med öppen spis och ett litet bibliotek. Om vädret är fint kan du gå ut på vår innergård och koppla av på terrassen.

För lite mer aktiv sysselsättning efter en dags stillasittande på möten kan du träna i vårt kompakta, välutrustade gym. Efter träningspasset kan du varva ner i vår rekreationsanläggning, där det största beslutet du behöver fatta är hur lång tid du ska spendera på att lindra dagens anspänning i vår bastu.

Vårt läge i hjärtat av Umeå innebär stora möjligheter att utforska staden. Ta en promenad längs Umeälvs strandkant eller betrakta konsten i det närliggande Bildmuséet och Vävens kulturcentrum. Om ditt arbetslag eller dina kunder spelar golf, så kan vi arrangera en runda hos vår partner Umeå Golf Course, ca 20 minuters väg från centrum.

  • CLARION COLLECTION HOTEL UMAN
  • fr. 120,5
  • 1 natt
  • Båt + hotell, per person i dubbelrum
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

A VISIT BY SOMEONE SPECIAL. I tisdags var det dags för det första spadtaget inför bygget av CLARION HOTEL STREAM här i Umeå och då svängde såklart Petter förbi och hejade på oss också. 👏🕺#clarioncollection #clarioncollectionhoteluman #nordicchoicehotels ... See MoreSee Less

A VISIT BY SOMEONE SPECIAL. I tisdags var det dags för det första spadtaget inför bygget av CLARION HOTEL STREAM här i Umeå och då svängde såklart Petter förbi och hejade på oss också. 👏🕺#clarioncollection #clarioncollectionhoteluman #nordicchoicehotels

Comment on Facebook

Umeås beste hotell! 👍🌹🌹🌹

Hoppas han fick veta vilket fantastiskt team som jobbar hos er! Över 100 nätter har det blivit, så jag vet. Vi ses på tisdag!

Väldigt bra hotel hoppas o önskas nästa visit. Kul gang The Staff😋😎🤗

Leffe min bästis.<3

View more comments