• GreenStar Hotel Vaasa
  • Paketet måste bokas senast 3 dagar innan avresa
    Ta med bilen till priset 473 kr/väg
    Observera att frukosten på GreenStar ingår inte i hotellpaketets pris, utan betalas separat på hotellet.
  • Resa T/R & 1 hotellövernattning i dubbelrum, per person
  • fr. 1166 kr

GreenStar Hotel Vaasa

GreenStar Hotel Vaasa slog upp portarna i januari 2020. Hotellet ligger i Vasas stadskärna endast 400 meter från centralstationen och 800 meter från Vasa salutorg. Från Wasalines terminal kan du köra bil till hotellet på 8 minuter, eller också tar du bussen till centralstationen.

De splitternya rummen i GreenStar Hotel Vaasa, i vitt och dova gröna nyanser, utstrålar fräschör och lugn. Ett standardrum har två bäddar samt en extrasäng, och priset är alltid detsamma oavsett hur många personer som bor i rummet. De moderna möblerna i rummen är tillverkade av finskt virke. Mattorna består av återvunnet material. Mycket av det som återfinns i hotellrummen är svanenmärkt inklusive badrummens förbrukningsartiklar, sängar och alla ytmaterial. Fönstren är väl isolerade, vilket både sparar energi och gör rummen tystare.

Hotellet serverar en utsökt, hälsosam frukost baserad på ekologiska råvaror. I receptionen kan gästerna förse sig med ekologiskt kaffe och te utan extra kostnad. Hotellets lobby fungerar som ett vardagsrum med bord och fåtöljer där alla gäster är välkomna att sitta ner och koppla av med en kopp kaffe. Det finns tvättmaskin och strykjärn som gästerna kan låna gratis. Dessutom finns energisnåla kylskåp med rumsspecifika kylskåpsburar där medhavd mat kan låsas in, samt mikrovågsugnar att värma upp den i. För barnen finns gratis leksaker att låna.

GreenStar är en finsk hotellkedja som erbjuder högklassigt boende i centrala lägen. Hela verksamheten genomsyras av miljötänkande, från hotellens utformning till den dagliga verksamheten. Sedan år 2019 har GreenStar varit koldioxidneutralt, vilket innebär att hotellkedjan mäter och reducerar sina kodioxidutsläpp samt kompenserar för de årliga utsläppen.