HOTEL ASTOR

På Hotel Astor beläget i Vasa centrum sover du gott i våra 42 högklassigt inredda rum.

Vackra Hotel Astor hittar ni i centrum av Vasa, mitt emot tågstationen och resecentret, med de flesta sevärdheterna, köpcentren och teatrarna alldeles runt hörnet.

Hotellet som var smörhandlare Laurells bostad för över 100 år sedan är idag ett litet mysigt hotell mitt i stan. Hotellet har en liten lobby, en jaktinspirerad bar med en liten barmeny och ett trevligt sortiment med både lokala och internationella drycker. Hotellets räkmackor med handskalade räkor är många gästers favorit. I anslutning till baren finns också ett mysigt bibliotek där gästerna är välkomna att slå sig ner och läsa en bok eller skriva ut resebiljetter från gästdatorn eller ordna ett litet möte, full mötesutrustning finns.

Hotellet, som är privatägt, har hög standard och samtliga 42 rum är personligt inredda och inget rum är likt det andra. Hela hotellet är försedd med bredband Internet uppkoppling som våra gäster får använda. Som sig bör enligt finsk tradition har flera av rummen egen bastu (superior rum). Frukosten och brunchen som är vida känd serveras i den Gustavianskt inredda frukostmatsalen. Frukosten och brunchen är till stor del gjod av närproducerad mat och från ugnen sprids en härlig doft när vi gräddar hembakade kakor och bakverk. Miljön är hemtrevlig och servicen personlig, som bara ett litet familjehotell kan erbjuda. Välkommen in och njut av lugnet mitt i stan.

  • Hotel Astor
  • fr. 1397 kr
  • 1 natt
  • Båt + hotell, per person i dubbelrum