HOTEL SCANDIC UMEÅ SYD

Slå dig ner framför brasan i vår hemtrevliga lobby eller utforska Umeås historiska stadskärna.

Känn dig som hemma i en avslappnad atmosfär. Här finns stor parkering med plats för turnerande bussar och Umeås historiska stadskärna ligger bara en kort promenad bort. Slå dig ner framför brasan i vår hemtrevliga lobby eller simma ett par längder i poolen.

Hotell Scandic Umeå Syd ligger 1,5 km från Umeå centrum. På hotell Scandic Umeå Syd har vi ett gym som är öppet dygnet runt för alla våra hotellgäster. När du bor hos oss kan du ta en simtur i vår pool och slappna av i bastun. På kvällen kan du njuta av en god middag i vår hotellrestaurang. Vår bar serverar både varma och kalla drinkar framför en öppen spis. Håll möten och konferenser i något av våra 8 mötesrum, alla med trådlös internetuppkoppling.
  • fr. 109
  • Båt + 1 hotellövernattning, per person i dubbelrum
  • Paketet måste bokas senast 2 dagar innan avresa

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

27.01.2020

Scandic Umeå Syd

Oavsett om du springer direkt till pannkakorna eller föredrar en perfekt rostad toast med cream cheese och lax lovar vi att du kommer hitta något som passar dig på frukostbuffén. Välkommen! ... See MoreSee Less

Oavsett om du springer direkt till pannkakorna eller föredrar en perfekt rostad toast med cream cheese och lax lovar vi att du kommer hitta något som passar dig på frukostbuffén. Välkommen!