HOTEL SCANDIC UMEÅ SYD

Slå dig ner framför brasan i vår hemtrevliga lobby eller utforska Umeås historiska stadskärna.

Känn dig som hemma i en avslappnad atmosfär. Här finns stor parkering med plats för turnerande bussar och Umeås historiska stadskärna ligger bara en kort promenad bort. Slå dig ner framför brasan i vår hemtrevliga lobby eller simma ett par längder i poolen.

Hotell Scandic Umeå Syd ligger 1,5 km från Umeå centrum. På hotell Scandic Umeå Syd har vi ett gym som är öppet dygnet runt för alla våra hotellgäster. När du bor hos oss kan du ta en simtur i vår pool och slappna av i bastun. På kvällen kan du njuta av en god middag i vår hotellrestaurang. Vår bar serverar både varma och kalla drinkar framför en öppen spis. Håll möten och konferenser i något av våra 8 mötesrum, alla med trådlös internetuppkoppling.
  • HOTEL SCANDIC UMEÅ SYD
  • fr. 108
  • 1 natt
  • Båt + hotell, per person i dubbelrum

Årets julkalender på @scandicsverige handlar om gröt, gröt och ännu mera gröt. Hur du lyckas bäst vid kastrullen, om vilka gryn som är allra nyttigast och vem som kan komponera den tjusigaste frukosten.

Varje dag kommer du att ha chansen att vinna finfina priser. Följ @scandicsverige så ses vi den 1 december!
... See MoreSee Less

Extra hotellnatt i Vasa?

Har du behov av en övernattning i Vasa före eller efter din resa/kryssning med Wasaline. Här hittar du förmånlig övernattning på hotell Original Sokos Hotel Vaakuna där du direkt kan boka din övernattning. Klicka på länken länken och boka här