HOTELL GAMLA FÄNGELSET

Ett unikt och prisvärt boende med personlig karaktär och närhet till det mesta!

Upplev en unik övernattning på Hotell Gamla Fängelset i en historisk byggnad från 1861!
Fängelset är varsamt renoverat för att behålla den ursprungliga atmosfären. I en av cellerna finns ett litet museum värt att besöka.
Hotellet är litet och personligt och ligger centralt beläget i mysiga kvarter med närhet till shopping, pubar & restauranger och den vackra Umeälven. Parkering finns utanför hotellet.
Gångavstånd till Vasaplan (anslutningstrafik). Hållplats för flygbuss och lokala bussar finns nära hotellet.

Hotellpaketen är baserade på enkel, dubbel och familjerum (4 personer) med delade duschar och toaletter. Rum med plats för extrasängar finns mot förfrågan (2-6 personer). Kontakta hotellet direkt på +46 (0)90-100380 eller via bokning@hotellgf.se. Frukostbuffé, wi-fi, lakan, handdukar & morgonrockar samt tillgång till gästkök ingår. Cykeluthyrning finns runt hörnet och personalen tipsar gärna om sevärdheter, aktiviteter & utflyktsmål.

Välkommen till en fängslande upplevelse!

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Tack alla rekordmånga glada besökare och fantastiska utställare på Hotell Gamla Fängelset - en del av Pilgatans julmarknad! Vi önskar er en riktigt God Jul! ... See MoreSee Less

Tack alla rekordmånga glada besökare och fantastiska utställare på Hotell Gamla Fängelset - en del av Pilgatans julmarknad! Vi önskar er en riktigt God Jul!

Comment on Facebook

Tack själva!!! Och god jul 🎅🏻😀