ORIGINAL SOKOS HOTELL ROYAL VAASA

Hotellet där energi och trevlig samvaro står i fokus.

Hotellet är beläget i hjärtat av Vasa. Härifrån är det nära till så väl strandpromenaden, sevärdheter och shopping. De som vill utforska ett större område kan låna cykel och personalen tipsar gärna om lämpliga rutter.

Hos oss finns det unika möjligheter till avkoppling. Hotellets relaxavdelning erbjuder möjlighet till bastubesök och en simtur med en fantastisk utsikt från takvåningen.

Hotellets restauranger erbjuder något för alla tillfällen. Bistro Frans & Nicole har en mysig och varm stämning och erbjuder det bästa av det franska lantliga kökets delikatesser. Från restaurang Wazacas kök är det mexikanska dofter som sprider sig i en miljö som för tankarna till Mexikos varma och livfulla gator. Frukosten serveras i anrika Restaurang Central är som en av Vasas äldsta och mest kända restauranger. Hotellet rymmer också den legendariska puben O´Malley´s där stämningen alltid är på topp ända in på småtimmarna.

För de yngsta finns ett lekrum och också i hotellets restauranger är barnens trivsel säkerställd. Där finner de såväl barnmeny som lekområde.

Vi i personalen ser till att din vistelse blir perfekt och minnesvärd från början till slut, välkommen!

  • ORIGINAL SOKOS HOTELL ROYAL VASA
  • fr. 1203 kr
  • 1 natt
  • Båt + hotell, per person i dubbelrum
Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons