Hotel Red&Green Närpes

Efter flera års planering av Mittistan projektet står äntligen en ståtlig byggnad i centrala Närpes klar som öppnade dörrarna den 15 november 2014. I hjärtat av kultur- och konferenscentret hittas Hotel Red & Green. Hotellet rymmer 28 dubbelrum, 1 singelrum och 2 sviter – alla välutrustade och högklassiga.

Restaurangen med 155 kundplatser håller öppet under alla dagar i veckan och servera frukost, lunch, middag och brunch (sommarsöndagarna håller vi stängt). Bastuavdelningarna erbjuder sköna stunder för större och mindre sällskap. I kulturhuset finns många utrymmen som passar till olika tillställningar. Här kan man hålla konferenser och möten, workshops, mässor, konserter, teaterföreställningar, danskvällar och egentligen är det bara fantasin som sätter gränser för allt vad som går ordnas här.

Bakom Hotel Red & Green står företagarrådet Lars-Erik Gästgivars och Ann-Christine Grönholm, båda med många års erfarenhet från branschen.

Vi vill skapa en social restaurang dit det är lätt att komma både dag och kvällstid, ett vardagsrum att träffas i. Restaurangen blir hjärtat i kulturhuset och vi kommer att anpassa utbudet i restaurangen så att det blir en helhet med kulturhusets tillställningar. Det blir ett intressant första år där många bitar skall falla på plats och där samarbete blir det viktigaste arbetsredskapet i huset. Restaurangen är indelad i en Lounge del, där man kan avnjuta en stark espresso eller ett glas vin, matsalen med designade och specialgjorda möbler, orangeriet med utsikt över centrum samt en tillhörande sommarterrass ut mot torget.

Vi är övertygade om att vårt nya hotell kommer bidra till att öka stadens attraktionskraft ytterligare och vi önskar se gäster från när och fjärran.

Titta även på dessa intressanta paket i Finland

Scandic Vaasa

fr. 1174 kr

Specialerbjudande Original Sokos Hotel Royal Vasa

/
Sokos hotel Royal Vasa påsk- och valborgpaket specialerbjudande fr. 452 kr

Mesikämmen - Ähtäri

1269 kr

Hotel Red&Green Närpes

1293 kr

Hotel Vallonia

Flera av rummen har egen bastu och en del rum har till och med eget minikök. Från 1179 kr

Hotel Astor

fr. 1259 kr

Original Sokos Hotel Vaakuna

fr. 1031 kr

Original Sokos hotell Royal Vasa

Nära Bottenviken i hjärtat av Vasa, de sofistikerade rummen garanterar en rofylld vistelse, från 1088 kr.

Cumulus Resort Tropiclandia

1.069 kr
  • Hotel Red&Green Närpes
  • fr. 1293 kr
  • 1 natt
  • Båt + hotell, per person i dubbelrum