30.9 Ladies Cruise 2017 – en avkopplande dag till havs!

Den här kryssning är för dig och dina vänner som behöver ett avbrott i vardagen. Om du dessutom är intresserad av hälsa, skönhet och välmående har du kommit helt rätt. Ta Wasaline till Umeå och besök Umeå Fashion Weeks sista dag. Under resan till Umeå finns det möjlighet att delta i olika aktiviteter så som nack- axel-, och handmassage, en yogastund i havsnäramiljö eller varför inte låta proffsen fixa en snabbfrisyr och manikyr åt dig.

Den österbottniska pop-poeten Fredrik Furu har gett ut fyra album på svenska och en femte skiva släpps våren 2018. På Wasa Express uppträder Fredrik med sina egna låtar kryddat med svenska klassiker.

Ladies Cruise 2017 höstens pärla på Wasaline

Minimässa, Yoga, mindfullness och avkopplande behandlingar, allt detta och mer på Wasalines specialkryssning den 30.9. Ladies Cruise 2017 riktar sig speciellt till kvinnor som önskar sig ett avbrott i vardagen i bästa sällskap. Under utresan till Umeå arrangeras en minimässa i den nyrenoverade konferensavdelningen på däck 8.

– Förutom yoga och föreläsningar erbjuds manikyr, fotvård, snabbfrisyrer samt konsultationer i välmående, berättar kryssningskoordinatorn Virpi Hautamäki på Wasaline. Vi vill göra en trivsam och givande dag från början till slut. Ladies Cruise infaller under Umeå Fashion Week, vilket innebär att även shopping- och programutbudet i Umeå är bredare. På returresan är det sedan upplagt för fest i baren, fortsätter Hautamäki.

Minimässan öppnar kl. 10, för programmet ansvarar Wasalines samarbetspartners Wasa Wellness och Hair House. Med på resan finns även andra samarbetspartners och utställare. Österbottens egna pop-artist Fredrik Furu uppträder i baren på både tur och returresan. Micke Björklunds skärgårdsbord står dukat på båda avgångarna och kan bokas på förhand.

  • Ladies Criuse 30.9
  • 39

Kryssningstidtabell:

09:00 M/S Wasa Express avgår från Vasa
10:00 Mässan öppnar i konferensavdelningen
12:30 Ankomst till Umeå
18:00 M/S Wasa Express avgår från Umeå
23:30 Ankomst till Vasa

Läs mer om behandlingarna och boka tid på förhand via den här linken. Du bör även förboka din plats till Yogan här.

För att hålla dig uppdaterad med det senaste som händer på Wasaline rekommenderar vi att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Prenumerera här. Kom ihåg, det händer alltid på Wasaline!

Välkommen ombord!

Lördagen 30.9 partykryssning med övernattningsmöjlighet från Umeå.
På kvällsavgången från Umeå klockan 18:00 startar partyt direkt efter avgång och vår DJ Wulf underhåller tillsammans med Fredrik Furu i panoramabaren hela resan. Festen kan sedan fortsätta efter ankomst på något av Vasas inneställen som alla har öppet fram till klockan 04:00. Läs mer om våra populära och förmånliga partykryssningar här.
För att hålla dig uppdaterad med det senaste som händer på Wasaline rekommenderar vi att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Prenumerera här. Kom ihåg, det händer alltid på Wasaline!

Välkommen ombord!