All Inclusive kryssning från Vasa

Släpp vardagsstressen och ta med familjen eller varför inte kompisgänget på en kryssning till Umeå. Låt oss ta hand om matlagningen, festfixandet, drinkarna och passa på att bara koppla av på vår välkomnande färja Wasa Express. Känns fötterna slitna efter allt dansandet så finns möjlighet att vila i någon av våra bekväma daghytter som självklart ingår i priset under hela resan.

All inclusive resor går att göra onsdagar och söndagar från Vasa, på onsdagar lättar ni ankar klockan 14.30 och på söndagar avgår färjan klockan 08.00. Lyssnar på vår underhållning i baren och när hungern gör sig påmind så är det bara att söka sig till skärgårdsbordet som står uppdukat med alla delikatesser ni kan tänka er.

Under perioden 16.6. och 29.6. – 5.8. åker ni på All Inclusive kryssning på fredagar och lördagar 08:00 från Vasa. Retur till Vasa blir med den tidtabellen klockan 16:45.

Åk på vår All Inklusive kryssning, paketet inkluderar: Resa tur och retur, daghytt och skärgårdsbord. Under perioden 16.6. och 29.6. – 5.8. serverar restaurangen sommarbrunch som ingår självklart i den här kryssningen.

Vid bokning uppge produktkod: ALLINCVV.

  • En dag till sjöss ink. skärgårdsbord
  • fr. 67
  • En dag till sjöss ink. sommarbrunch (16.6. och 29.6.-5.8.)
  • fr. 59