• Dagskryssning inkl. Tropiclandia
  • 2.10.2020 – 30.4.2021
  • fr. 230 kr

Dagskryssning inkl. Tropiclandia

Åk på en dagskryssning till Vasa på tisdagar. Släpp vardagsstressen, ta med familjen eller varför inte kompisgänget på en kryssning till Vasa. Låt oss ta hand om matlagningen, festfixandet, drinkarna och bara koppla av på vår välkomnande färja Wasa Express.

Ni lättar ankar klockan 09:00 från Umeå, och Kvarkens storslagna landskap tornar upp sig framför er när ni bekvämt avnjuter fartygets frukost som står uppdukad i vår cafeteria. Efter någon timme så är det dags för lunch och då är det bara att söka sig till skärgårdsbordet som står uppdukat med alla delikatesser ni kan tänka er.

Klockan 14:30 anländer ni till Vasa och vår transferbuss tar er smidigt till badparadiset Tropiclandia och inträdesbiljetten ingår självklart i priset. Obs! Transferbussen betalas direkt på bussen och ingår inte i kryssningen. Läs mer om transferbussen i Vasa här. Känn den tropiska värmen omsluta er och åk i de fartfyllda vattenrutschkanorna.

Färjan avgår från Vasa klockan 20:00 lokal tid och efter en lång dag i tropikerna gör sig förmodligen hungern sig påmind igen och då väntar fartygets a la Carte med alla vällagade rätter, varför inte lyxa till det och beställ en trerätters. Efter måltiden är det bara att ta sig en trappa upp och så befinner ni er i baren där dansen och dom goda dryckerna tar vid.

Läs mer om Tropiclandia och deras öppethållningstider här.

Observera att Tropiclandia kommer att vara stängt pga ett privatevenemang på fredag 3.4.2020 från klockan 16 till 21.