• Danskryssning
  • 2.9., 7.10. & 4.11.2022
  • 45 / 473 kr
  • Kryssningspris, per person

Danskryssningar

2 september: Guns Rosor
Fredag den 2 september underhåller Guns rosor i baren på de två senare avgångarna och bjuder upp till dans. Guns Rosor är ett ungt men moget dansband med rötterna i Karlebynejden. Bandet erbjuder danspubliken varierande dansmusik på svenska, finska och engelska. Repertoaren består av ett brett sortiment av olika dansstilar, allt från vanlig dansbandsmusik, valser och tangon till latinamerikanska rytmer såsom rumba, samba och cha-cha-cha.

7 oktober: Carisma
Fredag den 7 oktober underhåller Carisma i baren på de två senare avgångarna. Dansbandet Carisma är en orkester som kommer från Österbotten i Finland, vars repertoar är en blandning av traditionell dansmusik och fräschare låtar, som passar för en danspublik i alla åldrar. Givetvis bjuds det även upp till hederlig gammeltjo.

4 november: Charles Plogman  
Fredag den 4 november underhåller Charles Plogman i baren på de två senare avgångarna. Charles Plogman, tidigare sångare i Stig Snickars orkester, har med stor framgång förenat dansbandssoundet med traditionellt finsk musik och blivit en av de mest populära schlagerartisterna i det finskspråkiga Finland.

Under våra danskryssningar kan du även bekanta dig med vårt nya fartyg Aurora Botnia, där de natursköna upplevelserna kommer på köpet. Vår köksmästare har komponerat en utsökt meny som kan avnjutas i à la carte restaurangen ombord, eller varför inte testa vårt omtalade skärgårdsbord.

Varmt välkomna till danskryssning ombord på Aurora Botnia!

Wasaline & My Care