Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Gyllene Tider Vaasa 2023
  • Resa ink. Gyllene tider
  • Resa tur och retur med Aurora Botnia, 1 hotellövernattning i dubbelrum och inträde till konsert med Gyllene tider, per person
  • 19.8.2023
  • fr. 2 662 kr

Gyllene Tider 19.8

Gyllene Tider spelar i Vasa på Lemonsoft Stadion den 19.8.2023. Under kvällen ser vi också Allsång på Skansen drottningen Sanna Nielsen.

Gyllene Tider gör comeback med den omfattande sommarturnén ”Hux Flux” och därmed också två exklusiva spelningar i Finland. År 2019 firade Gyllene Tider 40 år som band. Ett jubileum som hedrades med en sällan skådad folkfest då bandet spelade inför totalt en kvarts miljon människor runtom i Sverige och Norge. Det som var tänkt som ett slags tack och adjö men blev istället en lång paus. Bandet anser att vissa förhållanden är för dyrbara att ge upp. Som den till synes rostfria kärleksrelationen mellan Gyllene Tider och deras hängivna publik. Under mer än 40 år har Halmstad-gruppen fortsatt att locka lyssnare – nya som gamla – med sin stora låtskatt och sina omtalade konserter. En bedrift som saknar motstycke i nordisk pophistoria.

Säkra din plats till konserten och boka din resa med Aurora Botnia med övernattning på någon av våra samarbetshotell. Du väljer själv antal hotellövernattningar och lägger sedan till konsertbiljetter i bokningen i steg ”1. Varukorg” under rubriken ”lägg till aktiviteter”.

  • Plats: Lemonsoft Stadion, Vasa
  • Tid: Lördag 19.8.2023 kl. 15.00 (finsk tid)

Läs mer om evenemanget här.