Jul- och nyårspaket

Fira jul eller nyårshelgen i Vasa, eller varför inte passa på och shoppa på mellandagsrean i Vasa!

Vår superförmånlig hotellkryssning, pris från 770 kr per person inkluderar resa tur och retur och övernattning i dubbelrum på hotell Royal Vasa.

Hotellet är beläget i hjärtat av Vasa. Hos oss finns det unika möjligheter till avkoppling. Hotellets relaxavdelning erbjuder möjlighet till bastubesök och en simtur med en fantastisk utsikt från takvåningen.

Hotellets restauranger erbjuder något för alla tillfällen. Bistro Frans & Nicole har en mysig och varm stämning och erbjuder det bästa av det franska lantliga kökets delikatesser. Från restaurang Wazacas kök är det mexikanska dofter som sprider sig i en miljö som för tankarna till Mexikos varma och livfulla gator. Frukosten serveras i anrika Restaurang Central är som en av Vasas äldsta och mest kända restauranger. Hotellet rymmer också den legendariska puben O´Malley´s där stämningen alltid är på topp ända in på småtimmarna.

För de yngsta finns ett lekrum och också i hotellets restauranger är barnens trivsel säkerställd. Där finner de såväl barnmeny som lekområde.

  • Jul- och nyårspaket.
  • 770 kr
  • 20.12.2019 – 5.1.2020