Partykryssningar till Vasa fr. 377 kr per person

Gör något annorlunda en lördagkväll, testa våra förmånliga partykryssningar till Vasa. Vi har inplanerade partykryssningar en lördag per månad. MEN om ni samlar ihop ett kompisgäng på minst 15 personer så kan ni själv välja vilken fredag eller lördag ni åker på partykryssning.

Kryssningsprogram 

Åk ut lördag kväll och övernatta ombord, kom tillbaka utvilade till Umeå på förmiddag nästa dag. Färjan avgår på lördagar från Holmsund klockan 18:00. Börja resan med en god måltid i någon av våra trivsamma restauranger. När ni känner er mätta fortsätter kvällen i baren ett däck upp. Varje fredag och lördag bjuds det på underhållning och självklart ett varierat utbud av drinkar, öl och cider i baren. Se hela vårt kryssningsprogram här

Överfarten tar 4,5 timmar och klockan 23:30 finsk tid anländer färjan till Vasa. Direkt efter ankomst avgår bussen från terminalen in till Vasa. Bussbiljett löser ni ombord på bussen. Fortsätt partajet på något av Vasas många uteställen eller varför inte prova på flera stycken. Alla uteställen finns inom bekvämt gångavstånd i Vasa centrum. De flesta krogarna i Vasa håller öppet till klockan 04:00 finsk tid så det finns gott om tid för att fördjupa sig i vad som erbjuds. När ni känner att det börjar bli dags att söka sig hemåt tar ni en taxi tillbaka till färjan och går ombord till er väntande hytt. Terminalen i Vasa håller öppet till klockan 06:00 så se bara till att ni är tillbaka innan dess. På söndag morgon avgår färjan från Vasa klockan 08:00 och direkt efter avgång serveras frukost i fartygets restaurang. Klockan 11:30 är ni tillbaka i Holmsund där transferbussen tar er tillbaka till Umeå centrum.

Kom ihåg att boka din transfer i Umeå här.

Våra partykryssningar är tyvärr inte bokningsbara On-line men kontakta vår telefonbokning på telefonnummer +46 90 185200 så hjälper vi er att boka in er kryssning.

Välkommen ombord!

  • Övernattningskryssning från Umeå
  • Övernattningskryssningar från Umeå är inte bokningsbara Online men du är välkommen att kontakta oss på telefonnummer: 090-18 52 00 så hjälper vi dig med din bokning.
Kryssningar med övernattning ombord från Umeå
Kryssning med övernattning ombord från Umeå
Pris för hela hytten(motsvarar) pris per person
1 person i fönsterhytt710 kr710 kr / pers
2 personer i fönsterhytt975 kr487,50 kr / pers
3 personer i fönsterhytt1249 kr416 kr / pers
4 personer i fönsterhytt1505 kr376,25 kr / pers
1 person i innerhytt665 kr665 kr / pers
2 personer i innerhytt930 kr465 kr / pers