• Power Park med resa på Wasaline
  • fr. 715 kr
  • Enkel resa Umeå-Vasa och inträde till Power Park/per person
  • Alla dagar 1.7 – 9.8.2020

Power Park med resa på Wasaline

Är du på väg över till Vasa i sommar för att hälsa på släkt och vänner i Finland? Du har väl hört talas om Power Park, Finlands största och häftigaste nöjespark. Wasaline kan nu erbjuda dig en förmånlig resa över Kvarken kombinerat med en dags åkband på Power Park. Passa på och hälsa på dina nära och kära och unna dig en fartfylld dag på Power Park som har någonting att erbjuda för alla åldrar. Power Park ligger endast en timmes bilväg från Vasa. Här finner ni den ultimata sommarupplevelsen för släktträffen eller kompisgänget. Observera att det inte finns några allmänna kommunikationsmedel mellan Vasa och Power Park.

I prisexemplet ingår enkel resa för en person inklusive ett dags åkband på Power Park.

Power Park erbjuder något för alla åldrar och alla smaker. Förutom nöjesparkens alla attraktioner så finns även Go-kart banor, både inom- och utomhus, hästcenter och 5D bio. Läs mer om Power Park här.

Power Parks öppethållningstider i sommar hittar ni här.

PowerPark har infört ett reservationssystem för att kunna begränsa publiken i nöjesparken. På detta sätt kan de garantera en säker dag I nöjesparken för alla gäster och arbetare. Besöket i nöjesparken bör bokas på förhand här. Du är inte garanterad inträde till nöjesparken utan en giltig bokning för den dagen du besöker parken, även om du har en giltig inträdesbiljett till nöjesparken.