Power Park paket med boende på Scandic Waskia

Wasaline kan stolt erbjuda vårt hetaste och galnaste hotellpaket för sommaren 2019.

Bo i Vasa och ta del av allt det sommarstaden Vasa har att erbjuda i form av shopping, barhäng, strandliv och restauranger. Du bor bekvämt på Scandic Waskia med fantastiskt läge vid Vasas bästa stränderna. Vårt paket kombinerar allt det här med en dag på Power Park, Finlands största nöjespark, som har något fartfyllt och skojigt att erbjuda för alla i familjen i alla åldrar. Power Park ligger endast en timmes bilväg från Vasa och här finner ni den ultimata sommarupplevelsen för hela familjen. Observera att det inte finns några allmänna kommunikationsmedel mellan Vasa och Power Park.

I prisexemplet här bredvid ingår resa för hela familjen (två vuxna och ett barn) Tur och retur med Wasaline, övernattning på hotell Scandic samt en dags åkband för alla till nöjesparken Power Park. Vill ni ta med er bilen på resan så går det självklart bra. Självklart kan paketet även utökas till fler personer och fler nätter, boka nu på vår Online bokning eller hos vår bokning +46 90 185200.

Vid bokning uppge produktkod: POWERSC

Power Park erbjuder något för alla åldrar och alla smaker. Förutom nöjesparkens alla attraktioner så finns även Go-kart banor, både inom- och utomhus, hästcenter och 5D bio. Läs mer om Power Park här.

Power Parks öppethållningstider i sommar hittar ni här.

Vårt paket är bokningsbart 17.6 – 11.08.2019

  • fr. 2954 kr
  • 2 vuxna + 1 barn T/R, 1 natt hotellövernattning & åkarmband till Power Park.
  • fr. 3904 kr
  • 2 vuxna + 1 barn inkl. personbil T/R, 1 natt hotellövernattning & åkarmband till Power Park.
  • 17.6 – 11.8.2019