Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
 • PowerPark-paket med boende intill nöjesfältet
 • fr. 2827 kr
 • 2 vuxna + 1 barn inklusive bil: Båtresa T/R med Wasaline, boende i Härmä, inträde till PowerPark nöjesfältet för hela sällskapet
  Giltigt: 5.5.-18.6.2023
 • fr. 3670 kr
 • 2 vuxna + 1 barn inklusive bil: Båtresa T/R med Wasaline, boende i Härmä, inträde till PowerPark nöjesfältet för hela sällskapet
  Giltigt: 19.6.-6.8.2023

PowerPark-paket med boende intill nöjesfältet

Boka ett av våra förmånliga hotellpaket till Finland inklusive inträde till PowerPark en dag samt tur och retur med Wasaline.

Passa på att boka sommarens roligaste semesterresa till PowerPark! Paketet innehåller boende i en av PowerParks mysiga stugor eller på Park Hotel Härmä, tur- och retur med Wasaline samt inträde till nöjesfältet PowerPark! Passa på att köpa till armband åt hela gänget och upplev en oförglömlig dag på Finlands största nöjesfält! Armbanden kan användas på valfri dag under vistelsen hela sommaren 2023.

PowerPark och boendet ligger en timmes bilväg från Vasa och här finner ni den ultimata sommarupplevelsen för hela familjen. Observera att det inte finns några allmänna kommunikationsmedel mellan Vasa och PowerPark.

Förutom nöjesparkens alla attraktioner så finns även Go-kart banor, både inom- och utomhus, hästcenter och 5D bio. Läs mer om PowerPark här.

Vänligen observera att paketet måste bokas med 2 hotellövernattningar under perioden 5.5.-28.5.2023. Våra paket går att boka under hela sommaren och även under PowerParks försäsong, då med begränsade öppettider men med ännu förmånligare priser! PowerParks öppethållningstider hittar ni här.

 • Försäsong 5.5.-18.6.2023
 • Högsäsong 19.6.-6.8.2023