• PowerPark-paket med boende intill nöjesfältet
  • fr. 852 kr
  • Båtresa T/R med Wasaline, Boende på hotell, inträde till PowerPark nöjesfältet / per person
  • Giltigt: 29.4 – 14.8.2022

PowerPark-paket med boende intill nöjesfältet

Boka ett av våra förmånliga hotellpaket till Finland inklusive inträde till PowerPark en dag samt tur och retur med Wasaline.

Passa på att boka sommarens roligaste semesterresa till PowerPark! Paketet innehåller boende på ett av PowerParks mysiga stugor eller på Park Hotel Härmä, tur- och retur med Wasaline samt inträde till nöjesfältet PowerPark! Passa på att köpa till armband åt hela gänget och upplev en oförglömlig dag på Finlands största nöjesfält! Armbanden kan användas på valfri dag under vistelsen hela sommaren 2022. Öppethållningstider finner du här.

PowerPark och boendet ligger en timmes bilväg från Vasa och här finner ni den ultimata sommarupplevelsen för hela familjen. Observera att det inte finns några allmänna kommunikationsmedel mellan Vasa och PowerPark.

Förutom nöjesparkens alla attraktioner så finns även Go-kart banor, både inom- och utomhus, hästcenter och 5D bio. Läs mer om PowerPark här.

En trygg och säker resa tillsammans med oss

Nu lättar restriktionerna från båda håll, mer information om vad som gäller just nu hittar du här →

Wasalines smittskyddsarbete är tredjepartsverifierat av DNV GL enligt My Care-metoden. Vi har begränsat antalet passagerare ombord och gjort förändringar i våra rutiner för att säkerställa en trygg och säker resa tillsammans med oss. Passa därför på att boka din resa nu!

Wasaline & My Care