• PowerPark paket med boende i Vasa
  • fr. 997 kr
  • Båtresa T/R med Wasaline, boende på hotell, inträde till PowerPark nöjesfältet / per person
  • Giltigt: 29.4 – 14.8.2022

PowerPark Paket med boende i Vasa

Boka ett av våra förmånliga hotellpaket till Finland inklusive inträde till PowerPark en dag samt tur och retur med Wasaline.

Passa på att boka sommarens roligaste semesterresa till PowerPark! Paketet innehåller boende på hotell i Vasa, tur och retur med Wasaline samt inträde till nöjesfältet PowerPark. Passa på att köpa till armband åt hela gänget och upplev en oförglömlig dag på Finlands största nöjesfält! Armbanden kan användas på valfri dag under vistelsen hela sommaren 2022. Öppethållningstider finner du här.

Power Park ligger endast en timmes bilväg från Vasa och här finner ni den ultimata sommarupplevelsen för hela familjen. Observera att det inte finns några allmänna kommunikationsmedel mellan Vasa och Power Park.

Förutom nöjesparkens alla attraktioner så finns även Go-kart banor, både inom- och utomhus, hästcenter och 5D bio. Läs mer om Power Park här.

En trygg och säker resa tillsammans med oss

Nu lättar restriktionerna från båda håll, mer information om vad som gäller just nu hittar du här →

Wasalines smittskyddsarbete är tredjepartsverifierat av DNV GL enligt My Care-metoden. Vi har begränsat antalet passagerare ombord och gjort förändringar i våra rutiner för att säkerställa en trygg och säker resa tillsammans med oss. Passa därför på att boka din resa nu!

Wasaline & My Care