• Royal Vaasa & Ähtäri Zoo
  • 2 vuxna + 1 barn, båtresa tur och retur, 1 natt på hotell Royal Vaasa, entré till Ähtäri djurpark och Pandahuset
  • 1.4 – 31.12.2020
  • fr. 3581 kr
  • Royal Vaasa & Ähtäri Zoo
  • 2 vuxna + 1 barn + 1 personbil, båtresa tur och retur, 1 natt på hotell Royal Vaasa, entré till Ähtäri djurpark och Pandahuset
  • 1.4 – 31.12.2020
  • fr. 4531 kr

Royal Vaasa & Ähtäri Zoo

Ähtäri Zoo – Pandahus och mycket annat att uppleva för hela familjen!
Ähtäri Zoo är Finlands första djurpark med djur i naturlig miljö och nu också den första djurparken i Norden som är ett hem för ett par jättepandor. Välkommen på en utflykt till naturens underbara värld för att uppleva glädje och göra upptäckter i naturen, mitt bland djuren!

Jättepandorna Hua Bao (med smeknamnet Pyry) och Jin BaoBao (Lumi) flyttade till Ähtäri i januari 2018 och har bott in sig snabbt. Pandahuset har fantastiska områden både inne och utomhus, var gästerna kan se dessa fängslande djur äta bambu, leka vid klätterställningar och poolen, eller bara vila och mysa i solen.

I Ähtäri Zoo trivs förutom besökarna även djuren som det finns cirka 60 olika arter av. Ähtäri Zoo är känd särskilt för sina björnar, men det finns även många andra spännande arter som lever på barrskogsbältet, såsom järv, varg, lodjur samt den extremt utrotningshotade snöleoparden och de söta röda pandorna.

Parkens unika naturstig går mitt i den vackra naturen. Stigen tar dig också till Zoo Farmen, där du får möta och lära känna boskapsdjur och testa den gamla livstilen i sann lantbruksmiljö från början av 1900-talet. Läs mer om Ähtäri Zoo här.

Hotellet Original Sokos Hotel Royal Vaasa är beläget i hjärtat av Vasa. Härifrån är det nära till så väl strandpromenaden, sevärdheter och shopping. De som vill utforska ett större område kan låna cykel och personalen tipsar gärna om lämpliga rutter.

Hos oss finns det unika möjligheter till avkoppling. Hotellets relaxavdelning erbjuder möjlighet till bastubesök och en simtur med en fantastisk utsikt från takvåningen.För de yngsta finns ett lekrum och också i hotellets restauranger är barnens trivsel säkerställd. Där finner de såväl barnmeny som lekområde.