• Shoppingpaket Scandic Waskia
  • Resa T/R & 1 hotellövernattning i dubbelrum, per person
  • fr. 649 kr

Shoppingpaket Scandic Waskia

Wasaline kan i samarbete med hotell Scandic Waskia i Vasa presentera ett superförmånligt shoppingpaket som inkluderar resa T/R med Aurora Botnia och övernattning på ett av Vasas mest välkända hotell. Ni väljer själva om ni vill åka ut på torsdag, fredag eller lördag från Umeå.

Ni övernattar på Scandic Waskia och efter att ni ätit hotellfrukost som självklart ingår i priset så har ni tid för en hel dags shopping i Vasa centrum eller varför inte bekanta er med Vasas alla cafeer och resturanger.

Scandic Waskia ligger också i direkt anslutning till badparadiset Tropiclandia så det är enkelt att också välja att spendera tid på Tropiclandia. Observera dock att badbiljetter till Tropiclandia inte ingår i detta paketpris utan kan väljas separat i varukorgen.

En trygg och säker resa tillsammans med oss

Samlad information om Wasalines arbete med anledning av Covid-19 hittar du här.

Wasalines smittskyddsarbete är tredjepartsverifierat av DNV GL enligt My Care-metoden. Vi har begränsat antalet passagerare ombord och gjort förändringar i våra rutiner för att säkerställa en trygg och säker resa tillsammans med oss. Passa därför på att boka din resa nu!