Showpaket på Elite Hotel Mimer 22 mars och 20 april

Wasaline kan i sammarbete med Elite Hotel Mimer erbjuda två paket där ni till ett förmånligt paketpris själva väljer vilken av era favoritartist ni vill uppleva.

Uno Svenningson

Välkommen att bo på Elite Hotel Mimer när Uno Svenningsson kommer till Umeå den 22 mars 2018. I paketet ingår resa med Wasaline T/R, konsertbiljetter och boende för två personer.

Om Uno Svenningsson
Artisten och låtskrivaren Uno Svenningsson fick sitt genombrott under 90-talet med låten ”Under ytan”. Sedan dess har han släppt sju album och medverkat i Melodifestivalen vid två tillfällen. Under hösten har Uno Svenningsson synts i TV som en av deltagarna i ”Så mycket bättre” och i vår åker han ut på en omfattande konserthusturné. Läs mer här.

Konsertdatum: 22 mars, kl. 19.30 i Aula Nordica

A tribute to Dire Straits

Välkommen till oss på Elite Hotel Mimer den 20 april när den hyllade showen ”A Tribute to Dire Straits” kommer till Umeå. I paketet ingår resa T/R med Wasaline, showbiljetter och boende för två personer.

Om showen
Succén ”A Tribute to Dire Straits” fortsätter med ”On the Swedish Night Tour”. Den kritikerrosade rockkonserten skördar jubelrop och öronbedövande applåder som en av Sveriges bästa livekonserter.

Rockbandet Dire Straits upplöstes 1995 men musikerna i ”A Tribute To Dire Straits” levererar nytolkningar som hyllas av såväl publik som recensenter. Missa inte årets musikupplevelse med ett pärlband av Dire Straits-låtar som hänför publiken från första till sista stund.

  • Showpaket Elite Hotel Mimer Uno Svenningsson
  • från 172,50
  • Båt + hotell, per person i dubbelrum
  • Showpaket Elite Hotel Mimer A tribute to Dire Straits
  • från 172,50
  • Båt + hotell, per person i dubbelrum