• Sommarkryssa med Wasa Express
  • Dagskryssningspris, per person
  • 45 / 475 kr

Sommaröppning på Wasaline

Ta chansen att skapa nya och återuppleva gamla minnen ombord på Wasa Express

Har du saknat känslan av att kasta loss från vardagen, shoppa loss i närmaste grannstaden eller bara göra en kryssning över dagen? Den 28 juni har vi sommaröppning på Wasaline, nu öppnar vi åter dörrarna till vårt omtalade Skärgårdsbord där du hittar Skärgårdens godaste delikatesser som noggrant valts ut och tillretts för att ge dig en smakupplevelse att minnas. I à la carte restaurangen kan du avnjuta en utsökt sommarmeny som komponerats av våra fantastiska köksmästare.

I panoramabaren kommer det finnas liveunderhållning tisdagar-lördagar, mer information om underhållningen hittar du här. Passa även på att besöka vår välutrustade shop, här hittar ni bland annat drycker, parfymprodukter, godis, leksaker, lokala specialiteter och mycket mer.

En trygg och säker resa tillsammans med oss

Nu lättar restriktionerna från båda håll, mer information om vad som gäller just nu hittar du här →

Wasalines smittskyddsarbete är tredjepartsverifierat av DNV GL enligt My Care-metoden. Vi har begränsat antalet passagerare ombord och gjort förändringar i våra rutiner för att säkerställa en trygg och säker resa tillsammans med oss. Passa därför på att boka din resa nu!

Wasaline & My Care