Supererbjudande Power Park Paket!

Passa på och åk på vårt allra mest prisvärda Power Park paket. 2 nätter på hotell, resa och armband för 2 vuxna och 2 barn, bilen med tur och retur för ENDAST 2510 kr.

Passa på och åk på vårt allra mest prisvärda Power Park paket.

2 nätter på hotell, resa och armband för 2 vuxna och 2 barn, bilen med tur och retur för ENDAST 2510 kr.

Bo i Vasa och ta del av allt det sommarstaden Vasa har att erbjuda i form av shopping, barhäng, strandliv och restauranger. Bo bekvämt på Cumulus Resort Tropiclandia i Vasa. Vårt paket kombinerar allt det här med en dag på Power Park, Finlands största nöjespark, som har något fartfyllt och skojigt att erbjuda för alla i familjen i alla åldrar. Power Park ligger endast en timmes bilväg från Vasa och här finner ni den ultimata sommarupplevelsen för hela familjen.

I prisexemplet här bredvid ingår resa för hela familjen (två vuxna och två barn) Tur och retur med Wasaline, övernattning två nätter på Cumulus Resort Tropiclandia samt en dags åkband för alla till nöjesparken Power Park, bilen följer självklart med på resan till samma pris. Boka nu på vår Online bokning eller hos vår bokning +46 90 185200.    

Vid bokning uppge produktkod: POWERCUMUL 

Power Park erbjuder något för alla åldrar och alla smaker. Förutom nöjesparkens alla attraktioner så finns även Go-kart banor, både inom- och utomhus, hästcenter och 5D bio. Läs mer om Power Park här 

Power Parks öppethållningstider i sommar hittar ni här

Vårt paket är bokningsbart alla helger under perioden 28.4 – 25.6.2017 

  • Supererbjudande Power Park Paket!
  • 2510 kr
  • Resa hela familjen(2 vuxna + 2 barn) T/R inkl. bil, övernattning två nätter på Cumulus Resort Tropiclandia och en dags åkarmband för samtliga till Power Park.