Universum Dans 7.10

Höstens häftigaste dansbandsupplevelse.

Wasaline kan i samarbete med Universum Dans presentera höstens största och häftigaste dansbandsupplevelse. Vi har paketet med resa tur och retur, boende på U&Me och entrébiljetter inklusive middagspaket.

På årets retrofest återupplever vi glansdagarna från 80-talets Universum med party och dans till några av Sveriges bästa dansband. Middagen toppas med Streaplerslegendernas show till kaffet! Tillsammans skakar vi liv i menyer, drinkar i baren, stämningen – ja helt enkelt det som kännetecknade Universum när det var som bäst och naturligtvis blir det dans på tre golv.

Under kvällen ges det även möjlighet att ta en svängom till bandet samt att Drifters, Second Hand Band och DJ bjuder upp till dans.

Läs mer här: www.universumdans.se

  • Universum dans
  • från 176
  • Pris per person i dubbelrum

Drygt tre veckor kvar tills det ska dansans igen på Univerum. Förköp biljetter!. Förra gången var det knappt 100 biljetter kvar för försäljning i dörren. Välkomna! ... See MoreSee Less

Drygt tre veckor kvar tills det ska dansans igen på Univerum. Förköp biljetter!. Förra gången var det knappt 100 biljetter kvar för försäljning i dörren. Välkomna!

 

Comment on Facebook

Viveka Lindh Palmebjörk 😂😂😂😂😂😂

Vi har platser kvar till showpaketet med middag där Streaplerslegenderna i The Mule Skinner Band bjuder på en exklusiv en-timmes show med tillbakablickar, anekdoter och skön musik. Lite senare på kvällen tar du en svängom till bandet samt att Drifters, Second Hand Band och DJ Anders Dahlquist bjuder upp till dans.
Biljetter: www.universumdans.se
... See MoreSee Less

Vi har platser kvar till showpaketet med middag där Streaplerslegenderna i The Mule Skinner Band bjuder på en exklusiv en-timmes show med tillbakablickar, anekdoter och skön musik. Lite senare på kvällen tar du en svängom till bandet  samt att Drifters, Second Hand Band och DJ Anders Dahlquist bjuder upp till dans.
Biljetter: www.universumdans.se

Anders Dahlquist - Vinyl DJ, kommer till Universumdans.
Ett vida känt namn bland disc jockeys och arrangörer som underhållit på diskotek sedan november 1967. Anders har alltid sagt att en disc jockey skall vara en artist som ger publiken en härlig upplevelse, något som har gett honom epitetet "The Hard Working DJ". Idag, nästan 50 år senare, fortsätter han att spela "70- och 80-talets bästa disco- musik på vinyl". Rytmerna, känslan och upplevelsen är något som passar alla åldrar.
... See MoreSee Less

Anders Dahlquist - Vinyl DJ, kommer till Universumdans.
Ett vida känt namn bland disc jockeys och arrangörer som underhållit på diskotek sedan november 1967. Anders har alltid sagt att en disc jockey skall vara en artist som ger publiken en  härlig upplevelse, något som har gett honom epitetet The Hard Working DJ. Idag, nästan 50 år senare, fortsätter han att spela 70- och 80-talets bästa disco- musik på vinyl. Rytmerna, känslan och upplevelsen är något som passar alla  åldrar.

 

Comment on Facebook

Länge sen man var på universum 😊

.... Anders...this stupide old men ? Sorry Not with us!!!