21-23.3 Dagskryssning Alla plus bilen

George Rigby

Visst har du upptäckt våra förmånliga bilpaket? På lördagar åker Alla plus bilen (4 personer + personbil) på dagskryssning till Umeå för det fantastiska priset 73€. Åk över till shoppingstaden Umeå, fyll bilen och få en hel dag ombord på Wasa Express.

Låt oss bjuda in dig på en smakresa över Kvarken. Kasta ankar i skärgårdsbuffén eller fiska upp en Wasaline Exclusive meny i À la Carte restaurangen. Maten vi serverar i våra restauranger har en fast förankring i det lokala. Vi värderar hög kvalitet och väljer noggrant ut våra leverantörer. Vi vill att du skall trivas ombord och att du skall njuta av en god måltid i trevlig atmosfär. Välkommen ombord, på en resa som mättar magen! Läs mer om utbudet i våra olika restauranger här.

Boka ett av våra förmånliga hotellpaket i Vasa för att uppleva en helg fylld med shopping och matupplevelser. Hitta ditt hotellpaket här.

Torsdag till lördag uppträder George Rigby i baren ombord. George Rigby är en trubadur & underhållare med bred repertoar. Han är mycket rutinerad med många spelningar i bagaget.

För att hålla dig uppdaterad med det senaste som händer på Wasaline rekommenderar vi att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Prenumerera här. Kom ihåg, det händer alltid på Wasaline!

Välkommen ombord!

Boka din resa