22.4 Partykryssning och Stormässa!

Kryssning med övernattningsmöjlighet från Umeå på lördag.

Katri Metso Duo och vår DJ spelar den här helgen ombord på Wasa Express. För våra svenska gäster finns möjlighet att göra någonting annorlunda en lördagskväll, åk på övernattningskryssning till Vasa.  Färjan avgår klockan 18:00 på lördag och ni är framme i Vasa klockan 23:30 lokal tid. Efter ankomst har ni möjlighet att gå ut på krogarna i Vasa som har öppet ända fram till klockan 04:00 lokal tid. Efter krogbesöket väntar er bekväma hytt ombord och ni kan sova ända fram till ankomst i Holmsund på söndag klockan 11:30. Läs mer om våra partykryssningar här och ring vår telefonbokning på +46 90 185200 som hjälper er med bokningen.

Denna helg anordnas i Vasa årets stora mässhändelse i Österbotten, Österbottens stormässa. Passa på och åk på något av våra förmånliga hotellpaket i Vasa och låt dig inspireras av allt vad som finns att erbjuda på mässan i Vasa. Hitta ditt hotellpaket här.

Välkommen ombord!

  • Dagskryssning från Vasa
  • 39
  • Övernattningskryssning från Umeå
  • Övernattningskryssningar från Umeå är inte bokningsbara Online men du är välkommen att kontakta oss på telefonnummer: 090-18 52 00 så hjälper vi dig med din bokning.