31.12 Nyårskryssning ombord på Wasa Express!

Nyår firas bäst bland vänner.

Vi erbjuder en enastående upplevelse ombord och en annorlunda nyårsafton i sällskap med dina vänner och en hel hop människor som kommer att bli dina vänner just ikväll.

Låt oss börja från början.

Vi kastar loss från Vasa klockan 16:00 på nyårsafton. Direkt vid ombordstigning finns möjlighet att köpa välkomstbubbel och sedan är festen igång. Ankomst till Umeå 19:15, möjlighet till ett snabbt besök i terminalen i Holmsund och strax efter avgång 20:15 fortsätter festen tillsammans med våra nyanlända svenska gäster. Festen fortsätter i panoramabaren och två nyår måste ju självklart firas, först det finska och sedan det svenska. Det här är väl receptet på en lyckad nyårsafton i glada vänners lag.

Under hela kryssningen underhåller River E och DJ Duffe i baren. River E är partybandet som spelar alltifrån gamla klassiker till modern musik. Med den mycket duktiga sångaren Otto Palmborg i spetsen blir kvällen en upplevelse för alla!

Boka din nyårskryssning här!

PS. Kryssningen är dessutom väldigt förmånlig, kolla själv!!

PSS. För att hålla dig uppdaterad med det senaste som händer på Wasaline rekommenderar vi att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Prenumerera här.  Kom ihåg, det händer alltid på Wasaline!

Vi vill passa på och tacka alla våra resenärer för det gångna året och önska alla ett riktigt Gott Nytt År!

Boka din resa