31.12 Nyårskryssning ombord på Wasa Express!

Nyår firas bäst bland vänner.  

Vi erbjuder en enastående upplevelse ombord och en annorlunda nyårsafton i sällskap med dina vänner och en hel hop människor som kommer att bli dina vänner just ikväll.  

Låt oss börja från början.  

Vi kastar loss från Vasa klockan 16:00 på nyårsafton. Direkt vid ombordstigning finns möjlighet att köpa en välkomstdryck av mousserande vin och sedan är festen igång. Ankomst till Umeå 19:15, möjlighet till ett snabbt besök i terminalen i Holmsund och strax efter avgång 20:15 fortsätter festen tillsammans med våra nyanlända svenska gäster. Festen fortsätter i panoramabaren och två nyår måste ju självklart firas, först det finska och sedan det svenska. Det här är väl receptet på en lyckad nyårsafton i glada vänners lag.    

Vasas egna ”Tina Turner”, Anna-Karin Berg, med band bjuder på en kavalkad av Tina Turners största hits genom tiderna. Låtar som “Simply the best”, “Addicted to love”, “What’s love got to do with it”, “River deep mountain high” garanterar en kväll med hög rock ‘n roll faktor. Bandet består av Janne Berg (gitarr), Christer Rönnholm (bas), Hans Elfving (trummor) och Robin Käldström (keyboard och saxofon). Välkommen att rocka in det nya året tillsammans med oss!

 Boka din nyårskryssning här!

Kryssningen är dessutom väldigt förmånlig, kolla själv!!

För att hålla dig uppdaterad med det senaste som händer på Wasaline rekommenderar vi att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Prenumerera här. Kom ihåg, det händer alltid på Wasaline!

Vi vill passa på och tacka alla våra resenärer för det gångna året och önska alla ett riktigt Gott Nytt År!

Boka din resa