24.11 & 8.12 Julfestkryssningar

Nu är det julfesttider ombord! Under dessa två dagar arrangeras julfestkryssningar med specialtidtabell. För att möjliggöra den ultimata julfesten avgår Wasa Express kl. 16:00 från Vasa med ankomst tillbaka till Vasa kl. 01:30. Julbordet står självklart uppdukat och våra artister underhåller i baren.  

Våra artister på julfestkryssningarna är:

24.11 Dansbandet Tomas Fantz, populärt band som bjuder på sig själva och som spelar en mångsidig modern/traditionell dansmusik på tre språk (sv, eng, fi). Orkestern består av en blandning rutinerade musiker och unga entusiastiska killar. Från Österbotten.

 08.12 Partybandet Hell on Heels

Välj din favoritartist och boka din julfestkryssning från Vasa här. För bokning av grupper kontakta vår gruppbokning på group@wasaline.com för offert.

Från Umeå finns möjlighet att ordna julfestkryssningar med utresa från Umeå klockan 20:15 och om ni är 15 stycken eller fler kan vi arrangera övernattning ombord och i så fall sker returen med morgonfärjan klockan 09:00 på lördag och ni är tillbaka i Umeå 12:30. Läs mer om våra förmånliga och omtyckta partykryssningar från Umeå här. Våra förmånliga hotellpaket är ett annat alternativ om ni vill kombinera julfesten med shopping och uteliv i grannstaden. Kolla in våra förmånliga hotellpaket här. För bokning av grupper kontakta vår gruppbokning på group@wasaline.com för offert.

För att hålla dig uppdaterad med det senaste som händer på Wasaline rekommenderar vi att du prenumererar på vårt nyhetsbrev. Prenumerera här. Kom ihåg, det händer alltid på Wasaline!

Välkommen ombord!

Boka din resa