Till Aurora Botnia söker vi en

FÖRSTE MASKINMÄSTARE

Tjänsten är en tillsvidareanställning med en provanställningstid ombord på Aurora Botnia från Juli/Augusti 2022.

Tillsammans med maskinchefen leder och utvecklar du den dagliga driften och i samarbete med rederiets tekniska avdelning utveckla långtidsmål och strategier.

 Vem är du?
Hos oss på Wasaline är din personlighet lika viktig som din kompetens. Wasaline strävar till att ha branschens bästa medarbetare. Att arbeta ombord innebär ansvar, samarbete mellan avdelningar, intresse för att utveckla vårt rederi samt våra produkter. Vårt nya fartyg Aurora Botnia är miljövänligaste passagerarfartyg.

Vi lägger stor vikt på dina ledaregenskaper, ditt säkerhetsfokus samt din goda kommunikationsförmåga. Du är samarbetsorienterad och kan fatta beslut även i pressade situationer. Vi ser även att du har lätt att samarbeta då man jobbar tätt och periodvis intensivt med övrig besättning.

Tjänsten kräver att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer
Förutom de sedvanliga behörigheterna och certifikaten för Maskinchef ser vi gärna att du har tidigare erfarenhet av Passagerar-, Ropax- eller Roro-fartyg i allmänhet. Erfarenhet från Passagerarfartyg, kryssningsfartyg, IGF Fartyg (också icke IGF gasfartyg), Pod system samt övriga elektriska propulsions system är meriterande.

Är det dig vi letar efter? Varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Ansökan görs direkt till tekniska direktören [email protected]

Wasaline, som ägs av Kvarken Link Oy, är världens nordligaste rederi, som dagligen transporterar passagerare och gods mellan Vasa, Finland och Umeå i Sverige. I augusti 2021 levererades Wasalines nya färja, som byggdes på skeppsvarvet Rauma Marine Constructions, Finland.