Vill du jobba på Wasaline sommaren 2022?

Varmt välkommen med din ansökan för att bli en del av vårt glada team i hjärtat av turistnäringen!

Rekryteringsevent i Vasa terminalen

Vi ordnar rekryteringstillfällen i terminalen i Vasa följande tidpunkter då du kan besöka oss med ditt CV och få veta  mera om de olika tjänsterna. På plats finns bl.a. intendent och restaurangchef.

Fredagen 28.1.2022 klockan 10 -14

Måndagen 31.1.2022 klockan 17 -19

Wasaline lovar våra kunder överraskande upplevelser, en utomordentlig och trevlig kundupplevelse samt valuta för pengarna. Personerna vi söker har en passionerade inställning till kundbetjäning. Du är utåtriktad, samarbetsvillig, energisk och serviceinriktad. Du är flexibel och kommer bra överens med människor i olika åldersgrupper

Wasaline erbjuder en trivsam arbetsgemenskap i ett snabbt växande rederi. Vi söker nu personal inför sommaren 2022 till ett flertal befattningar inom vår organisation, både ombord på vårt nya fartyg Aurora Botnia och i våra passagerarterminaler i Vasa (Finland) och Holmsund (Sverige). Mer information om tjänsterna finner du nedan.

Arbete till havs – ombord på Aurora Botnia

Vi erbjuder intressanta jobb på Wasalines nya fartyg Aurora Botnia som är världens mest miljövänliga passagerarfartyg!  Vi uppskattar din passionerade inställning till kundbetjäning. Du bör ha flytande muntliga och skriftliga färdigheter i finska, svenska och engelska. Andra språk räknar vi till din fördel.

För arbete ombord krävs ett giltigt sjömansläkarintyg och genomgången security awareness kurs (STCW A-VI/6.1). Kursen kan avläggas på Centret för sjösäkerhetsutbildning eller Alandica Shipping Academy (e-learning).

Vi söker:

  • Servitörer
  • Lager biträde
  • Kockar
  • Kallskänkor
  • Diskare
  • Hyttstädare
  • Kassa personal

På tilläggsfrågor för personal ombord svarar intendenten: [email protected].com

Arbete i land – i Finland och Sverige

Vi erbjuder ett intressant jobb i hjärtat av turistnäringen! Vi letar nu efter terminaltjänstemän för kundtjänsten i Vasa och Umeå terminalen. Ditt arbete består av telefonbokning, incheckning av passagerare och fordon samt andra arbetsuppgifter i terminalen. Arbetet är ett deltidsarbete på timbasis, vilket betyder morgon-, dags-, kvälls- och helgskift.

Som terminaltjänsteman har du den första kontakten med kunden och därmed en viktig länk i kundbetjäningskedjan. Du är expert på våra produkter och tjänster och Wasalines ansikte utåt. Vi uppskattar din passionerade inställning till kundbetjäning. Du bör ha flytande muntliga och skriftliga färdigheter i finska, svenska och engelska. Andra språk räknar vi till din fördel.

Tilläggsfrågor besvaras av:

Maria Nyström, [email protected], i Vasa terminalen
Fredrik Moliis, [email protected], i Umeå terminalen