Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons

Ladda ner pressbilder: Aurora Botnia, Peter Ståhlberg

NLC Ferry Ab Oy   I  Pressmeddelande I  23.1.2023

Wasaline huvudsamarbetspartner med Vasa Sport

Wasaline har samarbetat med Vasa Sport redan länge. Nu fortsätter och fördjupas samarbetet genom att ett treårigt huvudsamarbetsavtal sluts med ligalaget.

”Vår sponsoreringsstrategi är att välja partners med vilka vi tillsammans kan utveckla vår verksamhet inom olika områden. Vi betalar inte bara för synlighet, utan vi utvecklar samarbetet hela tiden. Vasa Sport är, liksom Wasaline, ansvarsfull, innovativ och kundorienterad”, säger Wasalines VD Peter Ståhlberg.

”Jag tycker att utvecklingen av Vasa Sports juniorverksamhet är mycket viktig och vi vill vara med och utveckla den också”, fortsätter Ståhlberg.

” Wasaline är en bra partner till Vaasan Sport och har genom åren både hjälpt och utmanat oss på ett bra sätt. Båda företagen har samma mål – att erbjuda glada upplevelser till människors vardag och bra tjänster till företagskunder. Vi är verkligen glada att resan tillsammans fortsätter”, säger Tomas Kurtén, VD för Vasa Sport.

Tilläggsuppgifter
VD Peter Ståhlberg, [email protected], tel. +358 40 559 2353
VD Thomas Kurten, Vasa Sport. [email protected], tel. +358 400 827 947

Wasaline är världens nordligaste rederi, som dagligen transporterar passagerare och gods mellan Vasa i Finland och Umeå i Sverige. Rederiets nya färja, Aurora Botnia, är världens miljövänligaste passagerarfärja. Färjan har beviljats märket nyckelflaggan som tecken på en produkt som är tillverkad i Finland.