Är du vår nya

Terminaltjänsteman

Vi erbjuder ett intressant jobb i hjärtat av turistnäringen! Jobbet passar dig som söker ett deltidsjobb. Oavsett om du är studerande eller redan har jobbat många år, är det viktigaste rätt inställning till arbetet.

Wasalines nya fartyg Aurora Botnia börjar trafikera snart! Vi letar nu efter en terminaltjänsteman för kundtjänsten i vår Vasa terminal. Ditt arbete består av telefonbokning, incheckning av passagerare och fordon samt andra arbetsuppgifter i terminalen. Arbetet är ett deltidsarbete på timbasis, vilket betyder morgon-, dags-, kvälls- och helgskift.

Som terminaltjänsteman har du den första kontakten med kunden och därmed en viktig länk i kundbetjäningskedjan. Du är expert på våra produkter och tjänster och Wasalines ansikte utåt. Vi uppskattar din passionerade inställning till kundbetjäning. Du bör ha flytande muntliga och skriftliga färdigheter i finska, svenska och engelska. Andra språk räknar vi till din fördel.

Ansökningsperioden är fram till 18.6., men vi rekryterar så snart rätt person hittas. Arbetet börjar enligt överenskommelse och fortsätter även efter sommaren.

Fyll i ansökan på vår hemsida.
https://www.wasaline.com/lediga-jobb/arbetsansokan/

Terminalförman Maria Nyström svarar på tilläggsfrågor [email protected]