Wasaline ändrar tidtabellen 1.2 – 31.3 på grund av isläget

Aurora Botnia ändrar tidtabellen på grund av isläget tisdagar och torsdagar till 4 timmars överfart. Det innebär att avgångarna förskjuts framåt och sista avgången på kvällen blir en natt tur med ankomst på morgonen klockan 06.00. Noggrannare information om vintertidtabellen finns här: https://www.wasaline.com/tidtabell/

”Då vi trafikerar 4 turer och överfarten blir på 4 timmar så justerar vi sista ankomsten till 06.00 för att uppnå de lagstadgade vilotiderna för besättning. Detta har även varit ett önskemål från fraktkunder, i stället för att ha ankomst på morgonkvisten så har vi justerat tidtabellen så chaufförer kan fortsätta utvilade på morgonen. Vintern och isen är extremt tidig i år och vi följer kontinuerligt med hur isläget blir och om ytterligare justeringar bör ske innan våren”, säger Peter Ståhlberg, VD för Wasaline.

Tilläggsuppgifter: VD Peter Ståhlberg, [email protected] tel. +358 40 559 2353

Wasaline är världens nordligaste rederi, som dagligen transporterar passagerare och gods mellan Vasa i Finland och Umeå i Sverige. Rederiets nya färja, Aurora Botnia, är världens miljövänligaste passagerarfärja. Mer information: www.wasaline.com.