18.1.2019

DOCKNINGEN AV M/S WASA EXPRESS FÖRSENAS

 

Dockningen av M/S Wasa Express kommer att försenas till 25 januari med avgång Vasa kl 12. I samband med 5-årsbesiktningen upptäcktes slitage på babords roderstock. Av säkerhetsskäl har Wasaline beslutat att åtgärda detta innan fartyget återgår i trafik, trots en föreliggande risk för försening.

I övrigt har dockningen gått enligt tidtabell.

”Wasaline kontaktar alla inbokade passagerare och informerar om det förlängda trafikstoppet. Vi beklagar eventuella olägenheter som förseningen medför. Dock finns det inget annat alternativ, säkerheten går alltid först.”, säger Peter Ståhlberg, VD, Wasaline.

NLC Ferry Ab Oy, med marknadsföringsnamnet Wasaline, är ett rederi som transporterar passagerare och gods över Kvarken dagligen med fartyget M/S Wasa Express. Vi har tre olika restauranger ombord, en bar, en butik och hytter. I vår konferensavdelning erbjuder vi möjligheten till inspirerande möten. Som första rederi i norden kan vi erbjuda våra passagerare en snabb och fungerande Wi-Fi uppkoppling under hela resan, som tar 4,5 timmar. Wasaline-ett litet rederi med stort hjärta.