Keskisen Kyläkauppa säljer Wasalines resor

 

Keskisen Kyläkauppa säljer Wasalines resor

Ägaren av Keskisen Kyläkauppa (Bybutik), Vesa Keskinen och Wasalines VD, Peter Ståhlberg har undertecknat ett samarbetsavtal som möjliggör försäljning av Wasaline-biljetter och hotellpaket i Keskisen Kyläkauppa.
Wasalines passagerarantal har ökat stadigt och intresset för Bybutiken är för tillfället stort. Finlands största Bybutik är ett naturligt resmål för finländare och har stor potential att även bli ett naturligt och populärt resmål för svenskar och norrmän. Wasaline har länge marknadsfört den Österbottniska regionen i Sverige och Norge. Vi är mycket stolta över att nu kunna presentera fler Österbottniska resmål för svenskarna och norrmännen, säger Ståhlberg.

Wasaline-resor behändigt från Hotelli OnnenTähtis reception

Tack vare samarbetsavtalet är det nu möjligt att köpa Wasaline biljett- och hotellpaket från receptionen i hotelli OnnenTähti som ligger i Keskisen Kyläkauppa. Biljettförsäljningen i Bybutiken är lätt tillgänglig. Det är stort för färjetrafiken att man kan köpa Wasaline biljetter i Finlands största turistattraktion, gläds Ståhlberg. Vi har allt man kan tänkas behöva i Österbotten. När alla drar åt samma håll kan vi åstadkomma stora underverk, säger Ståhlberg. Vesa har redan påvisat att man kan bli störst i Finland, trots att verksamheten inte finns i Södra Finland. Kvarken trafiken kommer inte att bli störst i Finland men jag lovar att, vi på Wasaline, med vår österbottniska mentalitet och stora hjärta kan erbjuda den bästa servicen, säger Ståhlberg. 
– Vi håller vad vi lovar, det har vi redan märkt av det gränsöverskridande stödet vi fått för projektet kring den nya färjan, konstaterar en nöjd VD Ståhlberg. Den 6.5 kommer Wasaline att delta i Keskisen Kyläkauppas stora vårevenemang. Vi kommer att vara på plats utanför hotellreceptionen kl.12-16.

Med Wasaline från Vasa till Umeå

NLC Ferry Ab Oy, med marknadsföringsnamnet Wasaline, är ett rederi som trafikerar dagligen mellan Vasa och Umeå med M/S Wasa Express. Verksamheten inleddes i början av 2013. Wasaline sköter såväl gods-, kryssnings- som konferenstrafik. På färjan finns moderna konferensutrymmen, restaurang, café, skärgårdsbord, A la Carte, bar och butik. Hytter finns också till förfogande och resan tar 4,5 timmar. År 2015 transporterade Wasaline 168 557 passagerare. Rutten mellan Vasa och Umeå är den kortaste sjörutten mellan Finland och Sverige.
Tilläggsinformation: 
www.wasaline.comwww.tuuri.fiWasaline