M/S WASA EXPRESS TILLBAKA I TRAFIK 28.1.2019 kl. 20.00 

Reparationerna av roderstocken orsakar ytterligare försening. Den första beräknade avgången från Vasa sker måndagen den 28.1.2019 kl. 20:00. Jobbet med att reparera slitage på roderstocken, som upptäcktes I samband med 5-årsbesiktningen försenar fartygets utdockning. I övrigt är fartyget klart för trafik. 

”Wasaline kontaktar alla inbokade passagerare och informerar om det förlängda trafikstoppet. Vi beklagar eventuella olägenheter som förseningen medför. Denna reparation är omfattande och tyvärr så har vi inga möjligheter att snabba på reparationen och varvet samt alla inblandade gör allt de kan för att få fartyget i trafik igen.”säger Peter Ståhlberg, VD, Wasaline. 

För ytterligare information, angående tekniska frågor, vänligen kontakta:
Jonas Teir
Technical Manager
Jonas.teir@wasaline.com
+358 50 374 5292 

I övriga frågor, vänligen kontakta:
Peter Ståhlberg
VD Wasaline
peter.stahlberg@wasaline.com
+358 40 5592353 

NLC Ferry Ab Oy, med marknadsföringsnamnet Wasaline, är ett rederi som transporterar passagerare och gods över Kvarken dagligen med fartyget M/S Wasa Express. Vi har tre olika restauranger ombord, en bar, en butik och hytter. I vår konferensavdelning erbjuder vi möjligheten till inspirerande möten. Som första rederi i norden kan vi erbjuda våra passagerare en snabb och fungerande Wi-Fi uppkoppling under hela resan, som tar 4,5 timmar. Wasaline-ett litet rederi med stort hjärta.