NLC FERRY AB OY PRESSINFORMATION 19-16: Personbyte i Wasaline

Personbyte i Wasaline

Wasalines försäljare Simon Ventus lämnar sin tjänst för att återgå till Wasa Teater och försäljare Virpi Hautamäki nyanställs till Wasaline.

Simon Ventus har under det senaste året ansvarat för Wasalines företagskunder i Finland och Sverige och främst jobbat med konferensgäster ombord på Wasa Express. Virpi Hautamäki som varit anställd på Expo Österbotten Ab tillträder i mitten av augusti.(17.08).

– Simon har gjort ett mycket bra jobb och det är tråkigt att han lämnar oss, säger Wasalines vd Peter Ståhlberg. Jag är glad att ha lyckats rekrytera Virpi Hautamäki till Wasaline som övertar den viktiga funktionen som Simon Ventus haft. Wasaline är inne i en mycket positiv period och vi ser fortfarande en stor potential bland företagskunderna på såväl Finska som Svenska sidan. Wasaline har sedan senaste höst upplevt ett ökat intresse bland företagskunder att anordna konferens- och strategidagar ombord med god mat och fantastiska havsvyer.

Under lördag och söndag 9-10 juli transporterade rederiet över 3300 passagerare över Kvarken, vilket är nytt rekord för rederiet.

Vi har också påbörjat en till nyrekrytering av en försäljare till Wasaline via MPS Career för att ytterligare främja försäljning i Österbotten, Mellersta Österbotten och framförallt i Sverige och Norge där vi har ökat vår försäljning kontinuerligt.

Från och med den femtonde augusti kommer Simon Ventus att fungera som försäljningschef för Wasa Teater.

Tilläggsinformation VD Peter Ståhlberg peter.stahlberg@wasaline.com +358 40 5592353

NLC Ferry Ab Oy, med marknadsföringsnamnet Wasaline, är ett rederi som trafikerar dagligen mellan Vasa och Umeå med M/S Wasa Express. Verksamheten inleddes i början av 2013. Wasaline sköter såväl gods-, kryssnings- som konferenstrafik. På färjan finns moderna konferensutrymmen, café, skärgårdsbord, A la Carte, bar och butik. Hytter finns också till förfogande och resan tar 4,5 timmar.