NY TIDTABELL PÅ FREDAGAR FÖR WASALINE

 NY TIDTABELL PÅ FREDAGAR FÖR WASALINE 

Fredagen den 3.5 är det premiär för våra nya fredagskryssningar med fyra turer över Kvarken. Efterfrågan på extraturer har varit stor både av fraktkunder och av passagerare. Nu förbättras även tidtabellen från Sverige. 

Under perioden 3.5-11.8 körs fredagsturerna på 3,5 timmar över Kvarken. Det innebär mera tid i Umeå. Resenärer som åker med morgon avgången från Vasa får nio timmar i Umeå. 

Avgången från Vasa har tidigarelagts med en timme på fredagar till kl. 08.00, det innebär att färjan anländer till Umeå redan kl. 10.30 lokal tid. Första avgången från Umeå sker kl. 11.15 med ankomst till Vasa kl.15.45. En perfekt tidtabell för konferenser och möten ombord som går inom ramen för en normal arbetsdag. 

För svenska resenärer medför den nya tidtabellen mer flexibilitet och möjlighet att åka till Vasa på en kortare weekendresa. 

Den senare “after work” avgången från Vasa kl. 16.30 med ankomst till Umeå kl. 19.00 är perfekt för både de som vill njuta av en kväll till havs med god mat och underhållning samt de som stannar i Umeå på hotell. Till Vasa anländer M/S Wasa Express redan vid midnatt. 

Den 1.6 utökas tidtabellen ytterligare med motsvarande avgångar på lördagar och efter midsommaren körs samma tidtabell även på torsdagar. Detta betyder att under perioden 27.6-4.8 körs fyra turer varje vecka torsdag till lördag. 

“Jag ser mycket fram emot vårens och sommarens storsatsning med fler avgångar och snabbare överfarter som ett steg mot nya fartygets tidtabell! Denna tidtabell har varit mycket efterfrågad av fraktkunder och resenärer från både Sverige och Finland och med vår kontinuerliga tillväxt känns det som tiden är rätt att satsa på utökad trafik. April månad visade redan riktlinjen med rekordsiffror på samtliga segment sedan trafikstarten.”säger Wasalines VD Peter Ståhlberg. 

Tilläggsuppgifter ges av 

VD Peter Ståhlberg 

+358 40 5592353 

NLC Ferry Ab Oy, med marknadsföringsnamnet Wasaline, är ett rederi som transporterar passagerare och gods över Kvarken dagligen med fartyget M/S Wasa Express. Vi har tre olika restauranger ombord, en bar, en butik och hytter. I vår konferensavdelning erbjuder vi möjligheten till inspirerande möten. Som första rederi i norden kan vi erbjuda våra passagerare en snabb och fungerande Wi-Fi uppkoppling under hela resan, som tar 4,5 timmar. Wasaline-ett litet rederi med stort hjärta.