Österbotten på turné i Nordnorge

Under 16 år har Raymond Wesander kört runt i Nordnorge och gjort promotionevent för företag och destinationer i Österbotten, Finland. I år är inget undantag, den 8 maj börjar turnén i Mosjoen på Coop Extra och fortsätter sedan den 9 maj till Mo i Rana, Byporten. På fredagen den 10maj går färden vidare till Bodö och City Nord. Turnén avslutas i Narvik den 13 maj i AMFI. 

Wesander representerar bland annat rederiet Wasaline som trafikerar mellan Umeå och Vasa, Power Park, en av nordens största nöjesparker och som utnämnts till Finlands bästa resmål de senaste 8 åren. Power Park ligger en timmes bilfärd från Vasa. Wesander representerar även Ähtäri Zoo som nyligen fått två snöpandor från Kina till djurparken, djurparken ligger 2,5 timmar med bil från Vasa. Med i Wesanders portfolio finns även Vasa – och Jakobstadsregionen, Seinäjokiregionen och Sydösterbotte. ”Österbotten är ett populärt resmål bland norrmän, vi har sett en stadig ökning av resenärer från Nordnorge”, säger Wasalines marknadsföringschef Johanna Långskog. Hon tillägger att Wesander gör ett viktigt jobb för hela regionen. ”Genom turnéerna når vi ut till en betydligt bredare marknad”. Wasaline har trafikerat mellan Umeå och Vasa sedan 2013. Under 2018 transporterade rederiet över 212 000 passagerare. 

Raymond Wesander svarar gärna på frågor och ger intervjuer. 

Ni når honom bäst på mobilnr. 

+358 400 365 405 

För tilläggsuppgifter om Wasaline kontakta: 

Johanna Långskog 

Marknadsföringschef 

+358 50 5 597 769 

NLC Ferry Ab Oy, med marknadsföringsnamnet Wasaline, är ett rederi som transporterar passagerare och gods över Kvarken dagligen med fartyget M/S Wasa Express. Vi har tre olika restauranger ombord, en bar, en butik och hytter. I vår konferensavdelning erbjuder vi möjligheten till inspirerande möten. Som första rederi i norden kan vi erbjuda våra passagerare en snabb och fungerande Wi-Fi uppkoppling under hela resan, som tar 4,5 timmar. Wasaline-ett litet rederi med stort hjärta.