PRESSINFORMATION 23-16 WASALINE INLEDER SAMARBETE MED SKISTAR

WASALINE INLEDER SAMARBETE MED SKISTAR

Wasaline inleder samarbete med Skistar och kompletterar sitt utbud i Svenska fjällen.

I samarbete med Skistar kan Wasaline nu erbjuda förmånligt boende i Åre, Sverige. Skistar äger och driver alpindestinationerna Sälen, Åre och Vemdalen i Sverige samt Hemsedal och Trysil i Norge. Skistar bedriver även verksamhet i Hammarbybacken, Stockholm.

Wasaline har sedan tidigare samarbete med flera skidorter i svenska fjällen, vi är mycket nöjda över att nu även kunna erbjuda våra kunder möjligheter att boka sitt boende i Åre. Det är möjligt att boka boende och skidpass i Åre via Wasalines hemsida wasaline.com, samtidigt som man bokar sin resa över Kvarken.

Med detta stärker vi ytterligare vårt brand Wasaski och den naturliga resvägen över Kvarken till skidorterna i Sverige.

På Lördagen den 29.10 kl. 10-16 i Rewell Center, presenterar Wasaline tillsammans med Hemavan Tärnaby, South Lapland, Gold of Lapland, Region Västerbotten, Visit Umeå och Visit Skellefteå vinterns produktutbud till Västerbotten. Under evenemanget lottas det ut hotell- och upplevelsepaket till de medverkande destinationerna. Förutom lotteri utlovas ballonger åt barnen, Wasalines maskot Wenni är på plats tillsammans med jultomten. Vår DJ och kryssningsvärdinna står för underhållningen.

Tilläggsuppgifter
VD/TJ Peter Ståhlberg peter.stahlberg@wasaline.com +358 40 5592353

NLC Ferry Ab Oy, med marknadsföringsnamnet Wasaline, är ett rederi som trafikerar dagligen mellan Vasa och Umeå med M/S Wasa Express. Verksamheten inleddes i början av 2013. Wasaline sköter såväl gods-, kryssnings- som konferenstrafik. På färjan finns moderna konferensutrymmen, café, skärgårdsbord, A la Carte, bar och butik. Hytter finns också till förfogande och resan tar 4,5 timmar.