Stark start på 2018 för Wasaline

NLC FERRY AB OY
PRESSINFO – LEHDISTÖINFO 002-18

Stark start på 2018 för Wasaline

Det nya året har börjat fint och fler bokningar har redan gjorts i januari i jämförelse med tidigare år. Om trenden håller i sig blir det ett nytt rekord även för januari 2018.

Lördagen den 13 januari är båda avgångarna så gott som slutsålda och totalt 14 bussar åker över till Umeå för en trevlig dag i shoppingens tecken. I vanlig ordning är det underhållning i baren och i à la carterestaurangen är det hamburgarveckor som gäller.

Våra temakryssningar har varit mycket omtyckta och det kommer att bli nya teman under året men en hel del återkommande temakryssningar. Först ut i januari har vi Slöjdfestivalen till havs den 27 januari som ordnas för andra året och lockar resenärer från både Finland och Sverige.

Tilläggsuppgifter
Sales manager Patrik Holms
+358 50 5669398

NLC Ferry Ab Oy, med marknadsföringsnamnet Wasaline, är ett rederi som trafikerar dagligen mellan Vasa och Umeå med M/S Wasa Express. Verksamheten inleddes i början av 2013. Wasaline sköter såväl gods-, kryssnings- som konferenstrafik. På färjan finns moderna konferensutrymmen, café, skärgårdsbord, A la Carte, bar och butik. Hytter finns också till förfogande och resan tar 4,5 timmar.