Wasaline och Visit Vasa intensifierar samarbetet

Wasaline och Visit Vasa intensifierar samarbetet

 

Wasaline och Visit Vasa jobbar sedan ett år tillbaka allt närmare varandra både när det gäller gemensam marknadsföring och kampanjer samt på konkret plan.

 

Förra veckan skrev vd Peter Ståhlberg och vd Max Jansson under ett samarbetsavtal där Visit Vasa nu även säljer Wasalines biljettpaket och hotellprodukter.

 

”Nu har vi ett försäljningsställe i centrum av Vasa dit det är lätt att komma och förhoppningsvis får vi fler kunder och turister som också ex tempore bestämmer sig för en resa över Kvarken” säger en nöjd Peter Ståhlberg. Detta gynnar alla och är en naturlig utveckling för att främja turismen i regionen, samt öka försäljningspunkter centralt vilket förbättrar servicen. Vårt gemensamma mål att öka turismen och övernattningarna börjar ge resultat.

 

Visit Vasas Max Jansson håller med: ”På detta vis tror vi att färjetrafiken blir synligare och vi får fler kunder som ser nyttan av Vasaregionen och på så sätt tar en dag i Umeå också”.

 

Biljettpaketen kommer att finnas till salu både i Rewell Center vid Studio Ticket och under sommarmånaderna i Visit Vasas torgkiosk.

 

På frågor svarar Wasalines vd Peter Ståhlberg tel. 040 559 2353

Visit Vasas vd Max Jansson tel. 040 533 5083