WASALINES MILJONTE RESENÄR RESER ÖVER KVARKEN PÅ MÅNDAG 30.7.2018

NLC FERRY AB OY PRESSINFO – LEHDISTÖINFO 13-18

WASALINES MILJONTE RESENÄR RESER ÖVER KVARKEN PÅ MÅNDAG 30.7.2018

Det finns stor anledning för Wasaline att fira i samband med måndagens morgonavgång kl. 8.30 eftersom rederiets miljonte resenär reser då över Kvarken.

Sedan starten 2013 har Wasalines passagerarsiffror ökat i jämn takt och nu nås den fina milstolpen med en miljon resenärer mitt under pågående sommarsäsong. Den miljonte resenären kommer att bli uppmärksammad på landgången med blommor, champagne och får ett års gratis resor med M/S Wasa Express.

”Vi är oerhört glada och stolta över att nå en så pass fin milstolpe som 1 miljon resenärer. Det har varit på tapeten att vi börjar närma oss en miljon men det kom ändå som en liten överraskning mitt i sommaren. Samtidigt är jag inte förvånad att vi nu når 1 miljon eftersom alla i företaget jobbar hårt varje dag för att vi ska slå nya rekord och nå nya milstolpar. Nu forsätter vi mot nästa miljon,” säger Wasalines VD Peter Ståhlberg.

Tilläggsuppgifter
VD Peter Ståhlberg
+358 40 5592353

NLC Ferry Ab Oy, med marknadsföringsnamnet Wasaline, är ett rederi som transporterar passagerare och gods över Kvarken dagligen med fartyget M/S Wasa Express. Vi har tre olika restauranger ombord, en bar, en butik och hytter. I vår konferensavdelning erbjuder vi möjligheten till inspirerande möten. Som första rederi i Norden kan vi erbjuda våra passagerare en snabb och fungerande Wi-Fi uppkoppling under hela resan, som tar 4,5 timmar. Wasaline-ett litet rederi med stort hjärta.